Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~ZADOWOLONA niezalogowany
5 listopada 2015r. o 8:03
JA KUPOWAŁAM MEBLE NA WYMIAR W BLACKREDWHITE.
I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.
MEBLE LAKIEROWANE Z WYŻSZEJ PÓŁKI .
WYGLĄDAJĄ PIĘKNIE.PORÓWNAŁAM JE Z MEBLAMI Z EUROKUCHNI TEGO SAMEGO TYPU I TAMTE WYPADŁY BLADO;).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9928
iza555
5 listopada 2015r. o 8:18
a.lobasiuk napisał(a): Polecam studio mebli kuchennych KOME na zgorzeleckiej na przeciwko notariusza i czesci samochodowych.Zrobili mi kuchnie,naszym sasiadom robia i znajomym.Wejdzcie sobie na ich strone na fb i tam sa zdjecia kuchni.Nasza bialo czarna.50 zl.projekt i wycena.Jesli zamawiacie kuchnie to oddaja za projekt.Cierpliwi ludzie solidni terminowi.Dwa razy zmienialismy projekt i nie bylo problemu.Cena do dogadania bo zawsze mozna zawiasy inne i jak zapytacie czy cena moze byc nizsza to powiedza opcje ktore moga byc zeby znizyc cene.Kuchnia piekna .Jestem zadowolona.Tak jak chcialam tak mam :)A i na raty mozna wziac kuchnie kolejny plus i na zywo w biurze sa kuchnie przykladowe.Tyle w temacie.

Cierpliwi,to fakt :-) :-) :-) :-) :-)
10895
#bitek.pl nieaktywny
5 listopada 2015r. o 14:20
Mi robił Petrus na Staszica. Polecam!

serwis notebooków - www.bitek.pl
~Jan niezalogowany
6 listopada 2015r. o 21:45
~ja niezalogowany
7 listopada 2015r. o 20:29
odradzam eurokuchnie. same problemy z nimi... mijają miesiące i nie potrafią ukończyć montażu. sprawa trafia do sądu..
~Adra niezalogowany
16 listopada 2015r. o 11:20
Dla mnie liczyła sie głównie jakość wykonania. Doszłam do wniosku,że skoro zamawiam sobie tak drogie meble do niech będą wykonane z najlepszych możliwych materiałów .Zdecydowałam sie na zamówienie w firmie Rust. Pozwolę sobie dac tutaj ich adres strony: http://rust.pl/ . Na stronie możecie sobie przejrzeć ich kolekcje. Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Meble wykonane są naprawdę porządnie. Fronty mam z prawdziwego drewna a blaty są z kamienia. W środku zastosowane są nowoczesne instalacje tak więc są wygodne oraz funkcjonalne.
~-zainteresowana niezalogowany
19 listopada 2015r. o 19:47
Czy ktoś robił kuchnię na wymiar w firmie HDM na Zgorzeleckiej
~ niezalogowany
19 listopada 2015r. o 22:07
~-zainteresowana napisał(a): Czy ktoś robił kuchnię na wymiar w firmie HDM na Zgorzeleckiej

Przymierzalsmy się tam do zakupu, ale....
Cenowo za akryl tyle co u innych za lakier
Sprzęty mają w cenie z kosmosu
Znajomym zrobili za 20 tys. ( nie drewno ani lakier )Ale szału nie ma (pospolita jak z Ikei)
Ostatnio siostra chciała u nich kuchnie taka typowa w bloku, malutka bez żadnych extrawagancji to oświadczyli ze minimum 9 tys. !
Lekko ich ponosi fantazja z cenami...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Metrohouse zaprasza