Ja rodzę za 4 miesiace i mimo tego że nie wiedzieć czemu wiele osob mi to odradza to i tak urodzę w Bolesławcu. Nie wiem skąd tyle złego zdania o tej placówce. Rodziłam już raz i miałam taką sytuację ze lekarz podniósł na mnie głos bo zamiast słuchać jego wskazówek to skupilam sie tylko na tym ze mnie boli a reszta sie nie liczy i nie mam za złe temu lekarzowi absolutnie zreszta czytając niektóre wpisy sądze że nie jedna która będzie rodzić może się przeraźić a przeciez lekarze nie zrobią niczego co mogło by zaszkodzić i mamie i dziecku. Ja też miałam mieć planowane cc ale stwierdzono że dam rade sama urodzić i dalam rade.
tez rodze za 4miesciace i równiez w bolesławcu;)po co jezdzic i doszukiwac sie niewiadomo czego,co ma byc i sie wydarzyc to wszedzie.slyszalam, ze jest po remoncie w bol.sale pojedyncze,warunki i opieka dobra,wiec co jeszcze chciec a boli wszedzie czy w bol.czy w lubaniu,zlotoryi itd
Ja rodziłam w lutym br. miałam salę dwu osobową z dodatkową łazienka, przewijakiem i wanienką. Podczas porodu mogłam rodzić w rożnych pozycjach np. piłka, na kucaka, klęcząco, stojąco. Położna nie utrudniała była sympatyczna nawet w czasie bóli wysłała mnie na pół godziny pod prysznic dostałam czopek rozkurczowy. Nie zostałam na cięta. Ogólnie pozytywnie oceniam poród w Bolesławcu chodź trwał długo po 10 godzin.
ja rodzilam pierwszy raz w zgorzelcu...porod przyjmowal sam ordynator.... to byla porazka.. ciesze sie ze moje dziecko w ogole zyje!!!! opieka po porodzie to dla nich jak kara,... nikt nie pomaga, maja pretensje np o to ze zabrudzi sie krwia łóżko... dziecku na sile wciskaja piers mamy zamiast spokojnie wytlumaczyc jak karmic, bo przeciez ani matka ani dziecko nie robili tego wczesniej....
mozna tak dlugo.... no ale to moja wina bo zasugerowalam sie opiniami innych jak tam jest pieknie i cudownie... :/
tym razem nie wiem gdzie rodzic....bolesławiec jest jaki jest,... ale przynajmniej na miejscu.
witam przyszłe mamy i mamy. bardzo proszę o wypisywanie jak najwięcej opinii na temat bolesławieckiej porodówki, jestem przerażona różnorodnością zdania na temat ..każdego szpitala w okolicy, nigdzie nie ma miodu, a każdy poród nie ukrywajmy boli! jestem już mamą i nie rodziłam w bolesławcu, od niedawna tu mieszkam i chciałabym znać obiektywne opinie, a nie wyolbrzymione...bo łatwo to rozróżnić...niestety nasłuchałam się jak tutaj jest strasznie i źle...ale na szczęście zdarzają się i dobre słowa w kierunku tutejszej porodówki...i chciałabym przeczytać ich jak najwięcej, nie chodzi mi o wypisywanie jak tu pięknie i cudownie...ale o to jak przychylne i pomocne są położne, pielęgniarki czy lekarze...z góry dziękuję za każde słowo, bo wtedy łatwiej będzie mi podjąć decyzję gdzie rodzić, a chcę rodzić po ludzku:) pozdrawiam
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.