Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~Roczna Mama :) niezalogowany
22 stycznia 2014r. o 21:47
~nn napisał(a): kto wie czy do porodu rodzinnego w boleslawcu trzeba załatwiac jakies formalnosci wczesniej i czy jest płatny?

Rodziłam rok temu i nic nie musiałam płacić,ani załatwiać,od razu po przyjściu na oddział powiedziałam ze poród rodzinny i nie było najmniejszego problemu :)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~KULKA niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 9:11
~Roczna Mama :) napisał(a):
~nn napisał(a): kto wie czy do porodu rodzinnego w boleslawcu trzeba załatwiac jakies formalnosci wczesniej i czy jest płatny?

Rodziłam rok temu i nic nie musiałam płacić,ani załatwiać,od razu po przyjściu na oddział powiedziałam ze poród rodzinny i nie było najmniejszego problemu :)

No ok, ale zaswiadczenie ze szkoły rodzenia na pewno musiałaś mieć nie???
~mama niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 9:32
Rodziłam we wrześniu 2013 r. i nie trzeba było żadnego zaświadczenia.
~mama niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 9:47
ja rodziłam w maju 2013 i też miał być poród rodzinny o 23 pani doktor K. wygoniła męża z oddziału bo stwierdziła że w Bolesławcu niema porodów rodzinnych,i nie potrzeba mi ochroniarza ,a jak będzie po wszystkim to żona zadzwoni. !! !! !! Nie miałam siły się kłócić ale żal został do dziś.Wspomne jeszcze że w tym czasie moja Pani doktor SZ.M. była na urlopie.
~ niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 9:56
Ja też jestem ciekawa jak to wygląda w Bolesławcu?? Co trzeba ze sobą miec? czy jest mozliwośc znieczulenia przy porodzie? ile to kosztuje? czy po porodzie ma sie maluszka cały czas przy sobie? itp
~ niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 13:04
~ napisał(a): Ja też jestem ciekawa jak to wygląda w Bolesławcu?? Co trzeba ze sobą miec? czy jest mozliwośc znieczulenia przy porodzie? ile to kosztuje? czy po porodzie ma sie maluszka cały czas przy sobie? itp

Rodziłam w 2013r. Trzeba ze soba miec sporo rzeczy podkłady, pampersy dla siebie i dziecka, 3 koszule nocne, kapcie, szlafrok, przybory do higieny. Jak ja pytałam o znieczulenie to mi powiedziala pani polozna ze juz za pozno na znieczulenia.. Tak poporodzie sie ma maluszka przy sobie odrazu daja malenstwo na 2h potem biora na badania i oddaja spowrotem.
~mama niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 13:36
Ja rodziłam w czerwcu 2013 bratowa poszła ze mną z partyzanta i była przy porodzie bez problemu choć nie było to planowane ani położna ani żadne z dwójki lekarzy nie mieli nic przeciwko
~Angela niezalogowany
3 lutego 2014r. o 17:28
Witam ja mam pytanie :-)
Czy wie może któraœ z Pań jak jest na porodówce w NowogrodŸcu?
Chodzi mi o opiekę o lekarzy, pielęgniarki i tp. :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza