Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~przyszła mama niezalogowany
29 lipca 2013r. o 11:37
Witam za miesiąc mam termin porodu podpowiedzcie co trzeba zabrać ze sobą będę rodzic normalnie !!!????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 lipca 2013r. o 11:44
Podkłady jednorazowe
Podpaski takie dla mam w aptece bedzie wiedziała o co chodzi :)
majtki jednorazowe
Czy cesarka czy normalnie trzeba to mieć
~Ewelin a niezalogowany
29 lipca 2013r. o 11:46
Niewiem jak w Bolesławcu ale w Lubaniu trzeba mieć ze sobą swoje podpaski poporodowe te np z Belli 2 paczki, podkłady poporodowe 2 opakowania,ręczniki papierowe tantum rosa do podmywania 2-3 butelki wody niegazowanej,dla maluszka chusteczki i pampersy,no i do wyjscia ubranka,
~ niezalogowany
29 lipca 2013r. o 11:47
~Ewelin a napisał(a): Niewiem jak w Bolesławcu ale w Lubaniu trzeba mieć ze sobą swoje podpaski poporodowe te np z Belli 2 paczki, podkłady poporodowe 2 opakowania,ręczniki papierowe tantum rosa do podmywania 2-3 butelki wody niegazowanej,dla maluszka chusteczki i pampersy,no i do wyjscia ubranka,

a i jeszcze majtki jednorazowe najlepiej siateczkowe:)
~mama niezalogowany
29 lipca 2013r. o 11:52
Rodziłam 2 miesiace temu w boleslawcu i trzeba miec ze soba:
Pampersy ( dla doroslych roz 2 ) najlepiej 2 sztuki po porodzie pielegniarka go zaklada wiec trzeba koniecznie je miec
Podpaski 3 opakowania najlepiej
3 koszule nocne
skarpetki
kapcie
pampersy dla malenstwa+ chusteczki nawilzajace i krem (sudokrem)
kapcie
2 wody z dziubkiem do porodu najwygodniej z nich pic
reczniki
do podmywania najlepsze szare mydlo
koniecznie masc na obolale sutki!! i to chyba wszystko
~ niezalogowany
29 lipca 2013r. o 11:53
podklady z 2 sztuki i majtki jednorazowe

Zmoderowano 30.07.2013 godz.8:10 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
3242
#emi568 nieaktywny
29 lipca 2013r. o 13:55
Ja właśnie jedtem w Lubaniu bo w sobote rodzilam. Najwazniejsze to podklady na łóżko, 2 paczki wkladow dla mam, pampersy dla dziecka i chusteczki nawilzone, woda niegazowana, majtki polecam normalne bo te jednorazowe sa niewygodne a i tak lepiej lezec bez by sie szybciej goilo. Oczywiście recznik, kapcie, koszule do karmienia, jakies chusteczki, papier i najpotrzebniejsze rzeczy. Nie zapominajac o dokumentacji, dowodzie osobistym i grupie krwi

And if You go I wanna go with You And if You die I wanna die with You
~ niezalogowany
29 lipca 2013r. o 17:11
~ napisał(a): podklady z 2 sztuki i majtki jednorazowe

a do ego, talerz, kubek i sztućce jeśli chcesz mieć z czego jeść

Zmoderowano 30.07.2013 godz.8:10 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza