zuzka napisał(a): Dużo ludzi patrzy w niebo i nic z tym nie robi ... bo tak naprawdę na pierwszy rzut oka nie wiadomo co z tym zrobić? nie wiem w co wierzyć
?? ?? ??
To proste:)
-Stwórz jasną wizję tego, co chcesz. Na przykład: Chcę oddychać czystym powietrzem. Chcę być zdrowa/y.
- Wyraź swoje intencje w czasie teraźniejszym i zapisz je jako afirmacje. Na przykład: Posiadam moc i tworzę własną rzeczywistość z miłością. Jestem zdrowa/y, szczęśliwa/y i promienna/y. Wszystkie komórki mojego ciała są codziennie skąpane w doskonałości mojego boskiego bytu.
- Teraz powiedz to raz jeszcze, z emocjami i entuzjazmem. To wprawia serce w rytm, który nadaje Ci mocy. Ważne: dolej emocji do ognia pragnienia.
- Wyobraź siebie w sytuacji z intencjami JUŻ spełnionymi . Użyj do tego wszystkich swoich pięciu zmysłów.
- Uwierz w siebie. Ufaj, że potrafisz to zrobić. Jesteś boskim bytem o wielkiej mocy. Pamiętaj: „… nie wątp w głębi swego serca, ale wierz, że to co mówisz stanie się, dokona się dla ciebie.” – Jezus, Ewangelia Św. Marka 11:23
- Bądź otwarty na otrzymywanie od wszechświata bez żądania zbyt wiele lub bez bycia zdesperowanym. Bądź cierpliwy. Niech wszechświat zatroszczy się o to, jak to ma się stać.
Rozwodząc się nad chemtrails i złym zdrowiu tak na prawdę przyciągasz więcej chemtrails i więcej chorób:)
„Kiedyś ktoś mnie zapytał, dlaczego nie uczestniczę w demonstracjach antywojennych, powiedziałam, że nigdy tego nie zrobię, ale jak tylko zorganizujecie wiec promujący pokój, będę tam. ” – Matka Teresa.
„Zaprawdę powiadam wam, jeśli powiecie tej górze:” Idź, rzuć się w morze „, a nie wątpicie w sercu swoim, ale wierzycie, że to, co mówi się stanie, tak zdarzy się według wiary waszej. Dlatego powiadam wam, o cokolwiek byście prosili w modlitwie, wierzcie, że otrzymaliście, a stanie się tak. „- Jezus, Ewangelia Św. Marka 11:23-24
„Jesteśmy ukształtowani poprzez nasze myśli, stajemy się tym, co myślimy.” – Budda:)
I.. Perełka...
Henry Ford: „Jeśli myślisz, że możesz zrobić coś lub myślisz, że nie może nic zrobić, w obydwu przypadkach masz rację”:D
:*