Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Opryski nad Bolesławcem

3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
27 listopada 2010r. o 11:37
Mogę "zwyciężyć" Ciebie, a gary mogę tylko "zobaczyć" :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
27 listopada 2010r. o 11:42
Grzdyl_Ponury napisał(a): Mogę "zwyciężyć" Ciebie

Wlasnie ..mozesz probowac..ja juz Siebie zwyciezylam:D

Teraz juz ide..
..idę..
poszlam:*

Lilith...
5159
#Rayon nieaktywny
27 listopada 2010r. o 14:50
Zapraszam:

&feature=player_embedded#!
~ niezalogowany
5 grudnia 2010r. o 0:57
Pannazdzieckiem napisał(a): Miedzi ci u mnie od cholery . Jakbyś potrzebował/ ła , rzuć cynk :D Ja osobiście czekam na wiosnę , chopaki pewnie dalej będą pryskać , a ja dalej prowadzić będę statystykę :D

Dzieki za szczere intencje ,ale postaram sie sam ten temat predzej czy pozniej przeskoczyc..wszak pieniadz rzecz nabyta i nie trzeba sie do niego przywiazywac.pzdr

Zmoderowano 05.12.2010 godz.12:14 - powód: cytowanie (sentinel)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 grudnia 2010r. o 6:31
To prawda , nie należy się do pieniądza przyzwyczajać . Ostatnimi dniami pruskali sporadycznie , coś się chyba wydarzyło . Trzeba by poszukać w necie bardziej precyzyjnych informacji.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~:) niezalogowany
5 grudnia 2010r. o 10:56
Pannazdzieckiem napisał(a): Ostatnimi dniami pruskali sporadycznie , coś się chyba wydarzyło .

Płacę podatki a oni nie pryskają!!!! :>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 grudnia 2010r. o 11:03
A ja nie płacę i tym się różnimy, poza tym wszystko nas łączy :D

Zmoderowano 05.12.2010 godz.12:15 - powód: cytowanie (sentinel)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~:) niezalogowany
5 grudnia 2010r. o 11:07
Pannazdzieckiem napisał(a): ..poza tym wszystko nas łączy :D

Sądzę , że duchowo i nie tylko, więcej mnie łączy z Almą a nie z Tobą Paniuś :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza