Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Opryski nad Bolesławcem

~ niezalogowany
20 października 2012r. o 10:16
Mała uwaga: to nie są opryski nad Bolesławcem, tylko jest to zjawisko obserwowane na całym świecie. A te samoloty, które ktoś pisze, że leciały np. nad Otokiem w rzeczywistości są nawet setki kilometrów dalej.
Przyjrzyjcie się zdjęciu satelitarnemu.[img=1350720982_cp1xnvg.gif]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
20 października 2012r. o 12:44
FZ czubkiem możesz być co najwyzej ty.

Wiem, ze dotyczy to nie tylko naszego miasta bo to oczywiste, rowniez Polski, jak i Europy. Akurat od kilku dni widziałam nad Bolesławcem nieprzeciętną ilosc samolotów stąd moje posty w tym temacie. A napisałam jaka lokalizacja, bo ktoś napisał, że tego nie widział. Cos co jest widoczne u nas, nie mysi byc w tym samamym momencie widocznym w innym rejonie.
~ niezalogowany
20 października 2012r. o 13:03
FZ obejrzyj i dopiero wypowiedz się w tym temacie, zamin kogoś nazwiesz czubkiem...

cz. 1
&feature=related

cz. 2
&feature=relmfu
~ niezalogowany
20 października 2012r. o 13:10
~FZ napisał(a): Znowu czubki mają dostęp do internetu?

A co, chciałbyś coś napisać ciekawego??
~ niezalogowany
20 października 2012r. o 13:14
To ciekawe, Dzisiaj mamy pogodę podobną do wczorajszej i pewnie samoloty nie przestały latać, a jakoś smug kondensacyjnych dzisiaj nie widać.
To pewne, że pryskają.
~ja niezalogowany
20 października 2012r. o 15:40
Akurat patrzyłam przed chwilą w niebo. Zauwazyłam lecący samolot, który zupełnie inaczej leciał, tzn. dym, czy jak to nazwac rozchodzil sie od razu po kilku sekundach, dlatego też widzę WYRAŹNĄ roznicę. To chyba raczej jest "zwykly" samolot.
~ja niezalogowany
20 października 2012r. o 15:53
Dziwna to jednak sprawa ponieważ dziś w ciągu 11 dokladnie minut nad rejonem Lubanska (mam na mysli niebo w tej okolicy przeleciały 4. Dla mnie to trochę dziwna sprawa, zeby w tak krotkim czasie 4 samoloty leciały. Natomiast inna sprawą jest to, ze ich dym nie zostawia takich sladów /z ktorych robia sir powiedzmy chmury/ jak to mailo miejsce wczoraj i przedwczoraj.
~ja niezalogowany
20 października 2012r. o 17:47
Popatrzcie taraz na niebo nad naszym wiaduktem...
Pajeczyna - to co zostało po przelotach samolotów dzisiaj.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza