Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Opryski nad Bolesławcem

~Dziki niezalogowany
19 października 2012r. o 11:25
I w TV Trwam tez nic nie mówi... a wiadomo przecież,że to co powie Tadek Wiercioch, to sama VERITAS - on się zna i już by Tuska za to trucie ojczyźniane, dawno usadził - skarb nasz narodowy, ojciec niejednokrotnie przełożony, Don Tadeo capo di tutti cappi - w tym miejscu chciałbym przeprosić Pana Krzysia Jarzynę ze Szczecina, bo to on dotąd był szefem wszystkich szefów, to każdy wie :) :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7066
#Gamelin nieaktywny
19 października 2012r. o 11:40
~Ja napisał(a): witam, szkoda, ze moj post został usuniety, ale ok, nie mogłam odnalezc tego, a chcialam napisac, wiec ponizej wklejam to co wczesniej było przeze mnie wklejone https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f7Z35pSUPC4&noredirect=1

w dniu dziiejszym nad naszym miastem byl prawdziwy nalot samolotow z opryskami! mam zdjecia, wiec mogę je zamiescic, jesli ktos jeszcze tego nie widział.. w co wiątpię.
potworny dzien przez kilka godzin, bo odbywalo się to od okolo 7.30 do 14 widziałam jakies CZTERDZIESCI PARĘ SAMOLOTÓW, ktore wypuszczały świnstwo nad boleslawieckim i oczywiscie nie tylko miastem, wiekszosc z nich kierowala się w stronę Niemiec! TRAGEDIA! PYTAM JAKIM PRAWEM?! z tego co wiem, to opryski zawierają szkodliwy aluminium i bor!

czterdziesci pare samolotów? ...co ty zażywasz ?:D ja ani jednego nie widziałem , osiedla 40 lecia nikt niczym nie spryskiwał :]

9445
#aniapaula nieaktywny
19 października 2012r. o 13:54
zamieść zdjęcia ,bo ja też nic nie widziałam...jakie opryski? może na biedronki?
~ niezalogowany
19 października 2012r. o 14:50
Zdjęcie zrobione wczoraj w lesie pod Świetoszowem. Z bezchmurnego nieba w ciągu kilu godzin zrobiło sie jakies mleko na niebie.[img=1350651026_n2vqkd9.jpg]
~ja niezalogowany
19 października 2012r. o 16:10
Gamelin napisał(a): czterdziesci pare samolotów? ...co ty zażywasz ?:D ja ani jednego nie widziałem , osiedla 40 lecia nikt niczym nie spryskiwał :]

Dzisiaj - nie wiem czy patrzyłeś, latało ich mniej, ale również! w większości lecą w stronę Niemiec.. (w stronę podkreslam nie "DO" bo tego nie wiem)
Wieczorem zamieszczę zdjęcia bedę musiała je pomniejszyć bo jest ich sporo..
Mam na myśli niebo nad ulicami Lubańska - Gdańska - Śluzowa, lecz nie rób sobie jaj, bo zapewne nie ja jedna to widziałam, a zwidów nie mam.. Po to robiłam tez zdjecia. Faktycznie skoro piszesz o osiedlu Stszica mogłes tego nie wiedziec, bo one leciały w kierunku powiedzmy Otoku.. Zdjęcia wieczorem.

Zmoderowano 19.10.2012 godz.19:07 - powód: korekta cytowania (sentinel)
7066
#Gamelin nieaktywny
19 października 2012r. o 17:40
Nie robie sobie jaj ,poprostu zabiłas mnie liczba 40 kilku samolotów .. a osiedle 40 lecia to tam gdzie Starzynskiego , Kilinskiego itd a nie Staszica :D

~ niezalogowany
19 października 2012r. o 17:48
Masz rację - nie doczytałam. Przed chwilą na niebie nad Otokiem na raz leciały 3 samoloty, dwa z nich przecięly się...

~ niezalogowany
19 października 2012r. o 17:50
Teraz lecą tam kolejne dwa w przeciwnych do siebie kierunkach...

Zmoderowano 19.10.2012 godz.19:08 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy