Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Opryski nad Bolesławcem

~ja niezalogowany
19 października 2012r. o 17:52
~ napisał(a): Teraz lecą tam kolejne dwa w przeciwnych do siebie kierunkach...

Mam na myśli niebo nad ogródkaci działkowymy na Lubańskiej, stąd wnioskuję, że niebo nad Otokiem...

Zmoderowano 19.10.2012 godz.19:08 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
19 października 2012r. o 17:55
Akurat w takich odstepach czasowych lecą - widze teraz jeszcze jeden - to na pewno nie ten sam!

Zmoderowano 19.10.2012 godz.19:08 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~Hector niezalogowany
19 października 2012r. o 18:31
~ja napisał(a): Wieczorem zamieszczę zdjęcia bedę musiała je pomniejszyć bo jest ich sporo..

Tylko mam nadzieje, ze masz spory zoom w aparacie, by moc zobaczyć malowania samolotów do jakiej linii należą.
~ja niezalogowany
20 października 2012r. o 0:20
niestety moj zoom jest slaby.
wiem jak mogę tu zjdecie wstawic.
chciałabym zobaczyc kto jest za to odpowiedzialny, o to nie są "zwykłe" pasazerskie samoloty.
Obserwowalam niebo od czwartku i od tego dnia to mialo miejsce nad Boleslawcem!
~ja niezalogowany
20 października 2012r. o 0:25
Robiąc te zdjecia skupilam się nad uchwyceniem samolotu, nie zas tego co po nim zostało. Tak jak piszę były tak liczne, ze w ciągu jednego dnia przynajmniej 40 ich przeleciało nad naszym miastem! W piatek bylo ich troche mniej, ale 30 było na pewno! [img=1350685552_qusysnk.jpg]
~ja niezalogowany
20 października 2012r. o 0:33
~ja napisał(a): Robiąc te zdjecia skupilam się nad uchwyceniem samolotu, nie zas tego co po nim zostało. Tak jak piszę były tak liczne, ze w ciągu jednego dnia przynajmniej 40 ich przeleciało nad naszym miastem! W piatek bylo ich troche mniej, ale 30 było na pewno! [img=1350685552_qusysnk.jpg]

I niech mi tu nikt nie pisze, są to zwykłe smoloty! Tych samolotów było tak potwornie duzo, ze bywalo, ze trzy na raz lecialy, przecinając się. Niekiedy lecialy równolegle. Wszystkie z nich tak jak pisałam kierowaly się w stronę Niemiec - Zgorzelca, a blizej Otoku. Zdjecia z wczoraj wszystkie bylby z tego rejonu. Zas zdjecia z czwartktu byly blizej nas - niestety!!! Pytam kto to? i co to za gówno?! I jkaim prawem?! Z tego co mi wiadomo rozpylają gnoje toksyczny ALUMINIUM I BOR!

Przy tej okazji dziękuję, że Portal Bolec.info nie bagatelizuje sprawy, nie moderuje /niewygodnego/ temtu, który dotyczy nas wszystkich tak jak to ma miejsce w przypadku Portalu ... który dla mnie jest KPINĄ w tym temacie.

Zastosowana autokorekta

~ja niezalogowany
20 października 2012r. o 0:49
kilka zdjec, jest ich o wiele, wiele więcej.
[img=1350686984_65n44qv.jpg]
~FZ niezalogowany
20 października 2012r. o 9:32
Znowu czubki mają dostęp do internetu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.