Moja cisza mnie otula, dobrze mnie zna.
Moja cisza pokazuje, gdzie zaczynam się ja"
Dobrej nocy Bajarze:*
No jak by mogło być inaczej -DOBRY WIECZÓR !! :D
Cisza jest wołaniem duszy, głosem myśli , bądź całkowitą obojętnością i wyzwoleniem od zła. Wszystko zależy jak się ją ukierunkuje :) Jest bardziej wymowna i głośniejsza niż potok słów .
Dopisane 18.11.2020r. o godz. 21:12:
Upsss.. nie tan link :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Czy to przypadek, że dziś jest jednocześnie Dzień Rzucania Palenia Tytoniu i Dzień Mężczyzn :| nie sądzę :D
[img=1605765448_rl9e2cq.jpg]
Mgosia napisał(a): [Cisza jest wołaniem duszy, głosem myśli
"Wewnątrz nas jest krzyk, który próbujemy ukryć. Trzymamy się mocno, nie można zaprzeczyć, że czasami zjada nas żywcem"
Miłego dnia Bajarze:*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Przyszłam powiedzieć dobry wieczór i jestem niezmiernie zaskoczona, bo poprzedziłam codzienność , dobranoc się gdzieś zagubiło ;) :D
Płomienna, jak fajnie, ze jesteś :) :* Byłam dzisiaj w naszym ulubionym sklepie, a Ciebie nie było, więc pytam się, dlaczego to tak ?? :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Acha:| widzisz Mgosiu:* życie pisze swoje scenariusze :)
Poza tym, jesteś "nie na czasie", bo ten sklep to już dawno nieaktualny :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Jak to ? :| Dlaczego ? A przede wszystkim kto przede mną ukrył prawdę ? :> :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.