Nawet bardzo mnie dziwi i przez chwilkę pomyślałam , że się naprawiłaś, a tu bęc ...:| :D
Kolorowych :) :*
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Wyobraź sobie, że nie ma majątków
Jestem ciekaw, czy możesz
Nie ma chciwości i głodu
A ludzie są wspólnotą"
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Zawsze kiedy czegoś się bałam Lub kiedy czułam się samotna Zwracałam się do nocnego nieba i do gwiazdki, którą nazywam swoją własną"
A tam zaraz gwiazdka , ja rozmawiam sama ze sobą i bardzo się wspieram, np. tak - Gocha dasz radę, a jak nie to wal po gębie każdego kogo napotkasz :| :D I od razu jakoś tak lepiej :P ;)
Dobry wieczór ho ho ho ...a nie... wróć, to jeszcze nie dzisiaj :| :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
#MissWiedzyUczuc nieaktywny 5 grudnia 2020r. o 21:02
E napisał(a): :)
"Zawsze kiedy czegoś się bałam Lub kiedy czułam się samotna Zwracałam się do nocnego nieba i do gwiazdki, którą nazywam swoją własną"
Do nocnego nieba......:):):):):)))):) a może gwiazda była kometą?:):):)));00:)):)) Czy też chodzi o tę najjaśniejszą?;);):):):)Może gwiazdą była osoba?Jak moja Mama. Gwiazdki mrugają na dobry wieczór, w nocy..... potem bardzo często jaśnieją w oczach naszych bliskich i tam pozostają również każdego jasnego dnia:):):;;):):);)):)
Dopisane 05.12.2020r. o godz. 20:20:
Przypowieść dla tych co karmią się nienawiścią :(:(:(będzie lepiej albo nie, ale to zależy od nas samych ;):):):)
Pewnego dnia córka wróciła do domu i powiedziała do swojego ojca:
– Tato, nie mogę już dłużej znieść naszej sąsiadki! Chcę ją zabić, ale obawiam się, że ktoś może się o tym dowiedzieć. Możesz mi pomóc w jakiś sposób?
Ojciec odpowiedział na te słowa:
– Oczywiście, kochanie, ale pod jednym warunkiem. Najpierw musisz się z nią pogodzić. Dzięki temu nikt nie będzie Cię podejrzewał, kiedy już ona umrze . Musisz być bardzo ostrożna. Staraj się być miła, wdzięczna, cierpliwa, ciepła, mniej egoistyczna. Postaraj się stać jej przyjaciółką, zawsze jej wysłuchaj i staraj się udzielać rad. A teraz, czy widzisz ten proszek? Każdego dnia dosyp odrobinę do jej napojów oraz jedzenia. W ten sposób zatrujesz ją i wkrótce ona umrze.
Ale po miesiącu córka wróciła do ojca i powiedziała mu tak:
– Nie chcę już, żeby ona umarła. Polubiłam ją, nawet bardzo. Ale co teraz mam zrobić? W jaki sposób mogę zatrzymać działanie tej trucizny?
Ojciec odpowiedział krótko:
– Nie martw się! Proszek, jaki Ci dałem to sproszkowane wiórki kokosowe. Ona nie umrze od tego. Ta trucizna była cały czas, ale nie w niej, tylko w Tobie. Na szczęście już się jej pozbyłaś.
To,to ;):):):) Ta trucizna była cały czas, ale nie w niej, tylko w Tobie. :):):):)
Ups magia ;0:);)';;):)
Miluśkiego wieczorka:):):);) nie dla tabliczki czekolady i ciasta jogurtowego ;);););)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.