Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2945
Mgosia
21 marca 2021r. o 21:07
Jak to nie ma wiosny ? Zobacz, ja ją mam i to jeszcze jaką piękną :* :)

[img=1616326548_6qbidog.jpg]

:)

[img=1616326602_5fsogew.jpg]

Dopisane 21.03.2021r. o godz. 21:07:

Na dobrą noc ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
22 marca 2021r. o 6:03
Dzień dobry:)

[img=1616389040_s5mzkq1.jpg]

Słuchać, nie zawsze oznacza słyszeć...

Mgosia napisał(a): Jak to nie ma wiosny ? Zobacz, ja ją mam i to jeszcze jaką piękną :* :)

Ty szczęściaro ;) :*

Miłego dnia Bajarze:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
22 marca 2021r. o 22:05
Z tym słuchaniem to jest tak , że ja zawsze wszystko słucham...tak jak zgaszonego radia ;) :D

[img=1616447127_8xfpin7.jpg]

Dobranoc :) :*

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
7612
bax
22 marca 2021r. o 23:22
:| :|:|

Nie wiem co Tu się dzieje ?? :| Nie znałam Wasss z tej strony :>
;)
E :) ostatnio we Snie rozmawiałam z Tobą :* Miło gawędziło się .
"s" z kreską -nie działa mi :(...

Przelotem Wasss witam i ...znikam :)....
Aaaa... wiecie cooo...
Z okazji Wiosny ?..
..mam niusssaaa :|

;)

??
[img=1616451754_gkkbkdv.jpg]
6979
E
23 marca 2021r. o 6:32

"Drogą nieznaną pragnę biec
Z nową nadzieją budzić się"

bax napisał(a): :| :|:| Nie wiem co Tu się dzieje ?? :| Nie znałam Wasss z tej strony :>
;)
]

Baxiu:) cieszę się, że to nie były "koszmary senne" ze mną w roli głównej:D

Miłego dnia Bajarze :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
23 marca 2021r. o 21:45
Wy tu gadu gadu, a ja nie pamiętam czy zjadłam kolację, a ssie mnie jak smoka po soli :/

6979
E
24 marca 2021r. o 20:44

[img=1616561877_2pbfiq3.jpg]

"Kto nadrobi kiedy tę stratę
coś dziwnego stało się ze światem
kto i dlaczego go zepsuł"

Jednak żyję nadzieją, że...

"by z innymi blisko być
by znowu blisko być"

Mgosia napisał(a): Wy tu gadu gadu, a ja nie pamiętam czy zjadłam kolację, a ssie mnie jak smoka po soli :/

[img=1616562143_ojv3lrf.jpg]

:D

Dopisane 24.03.2021r. o godz. 20:44:

Dobry wieczór:)

No cóż, idę spać...wiem, wiem, to żadna nowość :D
AlEEEE, może przyśni mi się odpowiedź na pytanie, które zadaje sobie wielu ludzi: : "Jak przechytrzyć Matrix? "

[img=1616614917_g8bwrm0.jpg]

Dobrej nocy Bajarze:*

6979
E
25 marca 2021r. o 6:31

"Głowę noś do góry, nie daj się
Otuchy nie trać nie
Kiedy puk zapuka bieda w okno twe
Nadzieję miej w sercu i nie daj, "

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza