Jak to nie ma wiosny ? Zobacz, ja ją mam i to jeszcze jaką piękną :* :)
[img=1616326548_6qbidog.jpg]
:)
[img=1616326602_5fsogew.jpg]
Dopisane 21.03.2021r. o godz. 21:07:
Na dobrą noc ;)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Mgosia napisał(a): Jak to nie ma wiosny ? Zobacz, ja ją mam i to jeszcze jaką piękną :* :)
Ty szczęściaro ;) :*
Miłego dnia Bajarze:*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Z tym słuchaniem to jest tak , że ja zawsze wszystko słucham...tak jak zgaszonego radia ;) :D
[img=1616447127_8xfpin7.jpg]
Dobranoc :) :*
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Nie wiem co Tu się dzieje ?? :| Nie znałam Wasss z tej strony :>
;)
E :) ostatnio we Snie rozmawiałam z Tobą :* Miło gawędziło się .
"s" z kreską -nie działa mi :(...
Przelotem Wasss witam i ...znikam :)....
Aaaa... wiecie cooo...
Z okazji Wiosny ?..
..mam niusssaaa :|
"Drogą nieznaną pragnę biec
Z nową nadzieją budzić się"
bax napisał(a): :| :|:| Nie wiem co Tu się dzieje ?? :| Nie znałam Wasss z tej strony :>
;)
]
Baxiu:) cieszę się, że to nie były "koszmary senne" ze mną w roli głównej:D
Miłego dnia Bajarze :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wy tu gadu gadu, a ja nie pamiętam czy zjadłam kolację, a ssie mnie jak smoka po soli :/
"Kto nadrobi kiedy tę stratę
coś dziwnego stało się ze światem
kto i dlaczego go zepsuł"
Jednak żyję nadzieją, że...
"by z innymi blisko być
by znowu blisko być"
Mgosia napisał(a): Wy tu gadu gadu, a ja nie pamiętam czy zjadłam kolację, a ssie mnie jak smoka po soli :/
[img=1616562143_ojv3lrf.jpg]
:D
Dopisane 24.03.2021r. o godz. 20:44:
Dobry wieczór:)
No cóż, idę spać...wiem, wiem, to żadna nowość :D
AlEEEE, może przyśni mi się odpowiedź na pytanie, które zadaje sobie wielu ludzi: : "Jak przechytrzyć Matrix? "
[img=1616614917_g8bwrm0.jpg]
Dobrej nocy Bajarze:*
"Głowę noś do góry, nie daj się
Otuchy nie trać nie
Kiedy puk zapuka bieda w okno twe
Nadzieję miej w sercu i nie daj, "
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.