Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

6979
E
9 kwietnia 2021r. o 7:06
Dzień dobry:)

"Czasem człowiek pragnie baśni
I nic złego nie ma w tym
Baśń jest po to by rozjaśnić
By nauczyć kto jest kim"

Mgosia napisał(a): Jak coś to jestem , tylko myśli gdzieś mi uciekają, dlatego się nie odzywam ;) :)

Wiem, wiem :* aczkolwiek ja też mam "swoje myśli" :D
[img=1617944722_b23cw7l.jpg]

Miłego dnia Bajarze:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
9 kwietnia 2021r. o 20:20
A Ty się ze mnie nabijaj :D na drugi raz to sobie na panterę zafarbuję
D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
6979
E
9 kwietnia 2021r. o 21:11
Ja z Ciebie :| a w życiu :*

AlEEEE mam powód do radości:| kupiłam sobie czapkę :D

[img=1617995423_7mf1lkr.jpg]

Dobrej nocy Bajarze:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
9 kwietnia 2021r. o 21:30
Padłam :D ja też chcę taką , chociaż ja z mordy to i bez czapki tak wyglądam :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
6979
E
10 kwietnia 2021r. o 7:49

Najpierw kawa i...

Następnie życzenia:
Dziś jest Dzień Rodzeństwa, więc moi Kochani "Bracia i Siostry", co ja bym bez Was zrobiła :D :*

Mgosia napisał(a): Padłam :D ja też chcę taką , chociaż ja z mordy to i bez czapki tak wyglądam :D

Rozłóżmy tę informacje na czynniki pierwsze:|
Mgosia napisał(a): Padłam :D ja też chcę taką

Jeśli Ci się podoba, to dostaniesz w prezencie z okazji...1 dnia lata :D
Mgosia napisał(a): , chociaż ja z mordy to i bez czapki tak wyglądam :D

Nie wku...rzaj mnie ;>:D

7612
bax
11 kwietnia 2021r. o 20:27
...Nakazy ,zakazy ...
Cokolwiek to znaczy...

Dobranoc Bajeranci :*:*:*
Pozdrawiam :)

Chorym,życzę zdrówka :*:*:*
6979
E
14 kwietnia 2021r. o 6:52

[img=1618375171_3utwrt6.jpg]

"W pogoni za dobrymi dniami człowiek traci życia połowę,
w wystarczy iść z otwartymi ramionami i wysoko unieść głowę.
Każdy ma swoją gwiazdę szczęścia, która jest tylko dla niego,
ale nie każdy potrafi uważnie patrzeć e niebo?

2945
Mgosia
14 kwietnia 2021r. o 19:50
Kiedy pęka lina, pamiętaj, że są jeszcze nici , z których, poświęcając czas i swoją ciężką pracę możesz zrobić nową. :)
Miłego wieczoru :*

[img=1618422606_sykgu0q.jpg]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.