~~D napisał(a): Widzisz? Nawet nie masz pewności kto pisze a jednak w swojej bezdennej głupocie nie jesteś w stanie powstrzymać się od operowania imionami. I jest to jeden z powodów że ludzie mający chęć swoją prywatność w jakimś stopniu zachować , nie chcą mieć z tobą nic wspólnego. Wiedzą że w swoim pijackim amoku będziesz wyciągał ich prywatne sprawy na forum publiczne. Z chęci ,,zaistnienia'' lub z czystej zawiści że inni mają oparcie w bliskich lub prawdziwych znajomych którzy znając ich najgłębsze głębokie sekrety nie napiszą tu o tym tak jak ty to robisz od lat.
Jesteś człowiekim na wskroś fałszywym a tacy zawsze ,prędzej czy później zostają sami. Tak jak ty teraz.
~~mnie nie oszukasz napisał(a): Oczywiście że prawdą jest że śmierdzisz na odległość fałszem. Może ty głupcze nie wstydzisz się nazwiska ale wielu jest tu takich co dzisiaj wstydzą się przyznać do znajomości z toba. Nawet tej sprzed lat. Pytasz kim jestem? A kim ty jesteś byś oceniał innych ,byś mieszał się w ich życie . Twój czas na poszukiwanie w tym temacie tych promieni już dawno minął.
Piszesz o kumplach? Wiemy kim są i czym się zajmują .Trzy przyjaciólki? Też wiemy jakiej profesji. Amoże napiszesz ich imiona?Przecież ty się nie wstydzisz.
Więc daruj sobie to wciskanie kitu.
~~mnie nie oszukasz napisał(a): Oczywiście że prawdą jest że śmierdzisz na odległość fałszem. Może ty głupcze nie wstydzisz się nazwiska ale wielu jest tu takich co dzisiaj wstydzą się przyznać do znajomości z toba. Nawet tej sprzed lat. Pytasz kim jestem? A kim ty jesteś byś oceniał innych ,byś mieszał się w ich życie . Twój czas na poszukiwanie w tym temacie tych promieni już dawno minął.
Piszesz o kumplach? Wiemy kim są i czym się zajmują .Trzy przyjaciólki? Też wiemy jakiej profesji. Amoże napiszesz ich imiona?Przecież ty się nie wstydzisz.
Więc daruj sobie to wciskanie kitu.