WiosennaStokrotka napisał(a): SPOKÓJ !! Nosz aż się wk.. .zdenerwowałam !! Kłócić się i kretyńskie dysputy na innych tematach !! (Spotkam w realu to nawrzucam osobiście ! ) :P SPOKÓJ !! Nie po to pogaduchy są by się wkurzać! I nie irytować grubej czarownicy, bo swą masą zmiecie nieposłusznych z tematu !! NO. Miłego dnia :*
~~Czerwonobrązowa Aronia napisał(a):Ktoś napisał: WiosennaStokrotka napisał(a): SPOKÓJ !! Nosz aż się wk.. .zdenerwowałam !! Kłócić się i kretyńskie dysputy na innych tematach !! (Spotkam w realu to nawrzucam osobiście ! ) :P SPOKÓJ !! Nie po to pogaduchy są by się wkurzać! I nie irytować grubej czarownicy, bo swą masą zmiecie nieposłusznych z tematu !! NO. Miłego dnia :*
Już nic więcej nie mówię czarownico . Módlmy się do Horusa , aby też zamilkł :)
Miłego czarownico wiosenna :)
~~Pannazdzieckiem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowa Aronia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: WiosennaStokrotka napisał(a): SPOKÓJ !! Nosz aż się wk.. .zdenerwowałam !! Kłócić się i kretyńskie dysputy na innych tematach !! (Spotkam w realu to nawrzucam osobiście ! ) :P SPOKÓJ !! Nie po to pogaduchy są by się wkurzać! I nie irytować grubej czarownicy, bo swą masą zmiecie nieposłusznych z tematu !! NO. Miłego dnia :*
to może wpłyń na swojego kolegę by ze swoimi tekstami nie wchodził w ten temat?
może też porozmawiaj ze swoimi koleżankami zaczepianymi i obrażanymi przez tego typa?
to Ci nie przeszkadza a teraz nagle oburzasz się na ...no właśnie ...wiesz na kogo?
a może też zwróć uwagę na to jak Twój kolega tu się zachowuje?....nie przeszkadzają ci jego wyzwiska?...wystarczy jak wycofasz się kilka stron wstecz i zobaczysz czy ja typa zaczepiam...
a może zapytaj admina dlaczego nadal ten temat nie jest tylko dla zalogowanych?
to też za jego cichym przyzwoleniem ten temat robi się powolutku zwykłym ''ściekiem''
czytałaś post swojej koleeżanki E?
zrozumiałaś żal jaki w tym poście się pojawił?
ostatnio tu jest wysyp ''horusów'' więc bądź ostrożna w wypowiedziach co komu chcesz przypisać...