Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7612
bax
28 listopada 2021r. o 21:55
Nikomu źle nie życzę wręcz przeciwnie... :)...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztankowy Rojnik niezalogowany
28 listopada 2021r. o 22:59
~~sumienie napisał(a): znowu możesz cieszyć się "bajaniem" uważaj na to czego komu życzysz bo życzenia złego drugiej osobie mogą stać się trucizną
A o co chodzi?
~~Różowoczerwony Kokornak niezalogowany
28 listopada 2021r. o 23:53
Śpijcie spokojnie, jutro nowy dzień.
~~Ja niezalogowany
29 listopada 2021r. o 19:19
A kiedy nie daj Panie dopadnie jesienna chandra, to wtedy warto usiąść ....i wp.....lić całą czekoladę, wtedy zapomnisz o chandrze, bo zajmiesz się poszukiwaniem złotego środka na mdłości ;)
Nigdy nie wiadomo co wydarzy się jutro i dlaczego nie miało by to być coś fajnego :)
Nie szukajmy szczęścia w wielkich rzeczach, ale w ich okruchach i cierpliwie zbieram je do kupy, to one są powodem do uśmiechów , to one pozwalają optymistycznie spojrzeć na otaczający nas świat i doprowadzą do celu .

~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
1 grudnia 2021r. o 16:01
Na jesienną depresję najlepszy jest grzany browar z imbirem.
~~Ja niezalogowany
1 grudnia 2021r. o 18:33
No to chyba muszę spróbować, imbir mam, gorzej z browarem. Ale marzy mi się herbata z takim czeskim rumem - co prawda rum to tylko z nazwy.
2884
ela
1 grudnia 2021r. o 18:52
~~Ja napisał(a): No to chyba muszę spróbować, imbir mam, gorzej z browarem. Ale marzy mi się herbata z takim czeskim rumem - co prawda rum to tylko z nazwy.

Z cytryną też dobra.
~~Ja niezalogowany
1 grudnia 2021r. o 18:56
I z miodem :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza