~ napisał(a): Tutaj tez jak cos potrafisz robiÄ i przede wszystkim chcesz robiÄ to bÄdziesz robiĹ i bÄdziesz kimĹ i nie bÄdziesz musial pĹakaÄ na forum jakiej to krzywdy ci nie robia
~ napisał(a): Mi z zehnderku dobrze. Przychodze robie swoje i kasa zawsze jest na czas. I jest lepsza niz u kolegow z innych zakladow
~`` napisał(a):robie swoje czyli to co do mnie nalezy na moim stanowisku i za co mi placa. I nie placze ja wy ze mi zle i moj menago zly i wszyscy~ napisał(a): Mi z zehnderku dobrze. Przychodze robie swoje i kasa zawsze jest na czas. I jest lepsza niz u kolegow z innych zakladow
Robisz swoje czyli nic albo w kurniku przesiadujesz!!
~ napisał(a):spejalista od loda :P~`` napisał(a):robie swoje czyli to co do mnie nalezy na moim stanowisku i za co mi placa. I nie placze ja wy ze mi zle i moj menago zly i wszyscy~ napisał(a): Mi z zehnderku dobrze. Przychodze robie swoje i kasa zawsze jest na czas. I jest lepsza niz u kolegow z innych zakladow
~ napisał(a):~ napisał(a):spejalista od loda :P~`` napisał(a):robie swoje czyli to co do mnie nalezy na moim stanowisku i za co mi placa. I nie placze ja wy ze mi zle i moj menago zly i wszyscy~ napisał(a): Mi z zehnderku dobrze. Przychodze robie swoje i kasa zawsze jest na czas. I jest lepsza niz u kolegow z innych zakladow