~~~ napisał(a):~ napisał(a): Mi ostatnio wyszło 3600 na łapkę :D
to ciekawe ile masz na godzinę?
~ napisał(a): Meg czlowiekiem szarej masy to chyba ty jestes.nie pracujesz na zakladzie(to twoje slowa) a wypowiadasz sie na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia.
Wiec siedz jak potulny baranek tam gdzie jestes i sie nie wtracaj.
Co do zwalniania to tez takie hojraki byliscie ale jak wam 6 lat temu z produkcji nagle zwialo prawie 30osob w ciagu roku to nie byliscie tacy weseli.Predzej czy pozniej historia sie kolem zatoczy i zobaczymy te wasze tlumy fachowcow za brama.
Co do tych 3600 na lapke kolego to zeby za 168 godzin taka sume dostac musialbys miec conajmniej 25zl na godzine a tyle nie masz napewno :D Wiec takie bajki to dla siebie zostaw.
~ napisał(a): Meg czlowiekiem szarej masy to chyba ty jestes.nie pracujesz na zakladzie(to twoje slowa) a wypowiadasz sie na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia.
Wiec siedz jak potulny baranek tam gdzie jestes i sie nie wtracaj.
Co do zwalniania to tez takie hojraki byliscie ale jak wam 6 lat temu z produkcji nagle zwialo prawie 30osob w ciagu roku to nie byliscie tacy weseli.Predzej czy pozniej historia sie kolem zatoczy i zobaczymy te wasze tlumy fachowcow za brama..
~ napisał(a): Chyba Janek n ma na łapę 3 klocki za(...)Zmoderowano 12.02.2013 godz.21:11 - powód: złośliwości (sentinel)
~ napisał(a): tyle to ja mam jako fizyczny i nie bujam sie po zakladzie. robie swoje i wiem za co kase biore i wiem ze nie jest to marny grosz!!