~Magda-żona pracownika napisał(a):~L napisał(a): Nie każdy umie strzelać z ucha jak twój małżonek
Przynajmniej pracuje i zarabia i nie narzeka jak mu źle.
Nie wiesz kto, nie znasz, nie oczerniaj.
Zastosowana autokorekta
~lol2 napisał(a):
...o proszę i tu się mylisz wiem kim jest twój mąż i powiem ci że dobry z niego podpierdalacz ale co cie to obchodzi przeciez kase 10-go do domu przynosi a w robocie wszyscy go maja za s.......la i nikt nie chce z nim robic taka jest prawda!!!
Zastosowana autokorekta
~Magda-żona pracownika napisał(a):~lol2 napisał(a):
...o proszę i tu się mylisz wiem kim jest twój mąż i powiem ci że dobry z niego podpierdalacz ale co cie to obchodzi przeciez kase 10-go do domu przynosi a w robocie wszyscy go maja za s.......la i nikt nie chce z nim robic taka jest prawda!!!
Haha rozbawiłeś mnie do łez :D
Pisz co chcesz--jeśli myślałeś ze mnie tym zdenerwujesz-to ZONK-nie udało ci się.
Pozdrawiam wszystkich narzekających :|
Zastosowana autokorekta
~lol2 napisał(a):jak wiesz to napisz kto tak podpier...la.~Magda-Ĺźona pracownika napisał(a):~L napisał(a): Nie kaĹźdy umie strzelaÄ z ucha jak twĂłj maĹĹźonek
Przynajmniej pracuje i zarabia i nie narzeka jak mu Ĺşle.
...o proszÄ i tu siÄ mylisz wiem kim jest twĂłj mÄ Ĺź i powiem ci Ĺźe dobry z niego podpierdalacz ale co cie to obchodzi przeciez kase 10-go do domu przynosi a w robocie wszyscy go maja za s.......la i nikt nie chce z nim robic taka jest prawda!!!
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~lol2 napisał(a):jak wiesz to napisz kto tak podpier...la.~Magda-Ĺźona pracownika napisał(a):~L napisał(a): Nie kaĹźdy umie strzelaÄ z ucha jak twĂłj maĹĹźonek
Przynajmniej pracuje i zarabia i nie narzeka jak mu Ĺşle.
...o proszÄ i tu siÄ mylisz wiem kim jest twĂłj mÄ Ĺź i powiem ci Ĺźe dobry z niego podpierdalacz ale co cie to obchodzi przeciez kase 10-go do domu przynosi a w robocie wszyscy go maja za s.......la i nikt nie chce z nim robic taka jest prawda!!!
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): Ble cicho badz bo pitbul premie Ci zabierze :D