A jakie jest wasze zdanie nt.ostatniego pikniku?Ja byłem pierwszy i ostatni raz zaproszony przez moją koleżankę.Powiem krótko.Dno i dziadostwo.Taka słynna Toyota i jedzenie na kartki, jak za komuny,ale za to musztardy i octu skolko godno.Na tle innych zakładów ostatnie miejsce.Krótko.Jaki zapier..l,jaka płaca ,takie podziękowanie,taki festyn.Najbardziej zadowolonych widziałem paru Japończyków i masę Ukraińców.Myślę,że na następnym festynie powinni być już tylko oni.Polacy opamiętajmy się.
Czy byliśmy na tym samym pikniku? jak dla mnie super, dla dzieci mnóstwo atrakcji, nazekasz ze jedzenie na kartki a ze piwo bez ograniczeń to nie pochwalisz. Fajne konkursy , zabawy i jariska na rok wygrana przez mroza... mówisz ze na tle innych zakładów ostatnie miejsce to powiedz jakie inne zakłady mają takie pikniki? W jakim innym zakładzie można było wygrać samochód?
piknik w porównaniu z latami poprzednimi do d..., ale teraz jakieś tam zmiany w hrach były i ktoś inny to robił niż dotychczas, pracowniko coraz bardziej kurek przykrecaja, wszystko na kartki wyliczone.