Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~ja niezalogowany
31 stycznia 2012r. o 13:58
zostałeś zatrudniony przez Randstad?jakie wynagrodzenie?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~xxx6xxx niezalogowany
31 stycznia 2012r. o 20:26
Witam! Szukam dojazdu z Zebrzydowej Stacyjnej na zmianę BLUE (obecnie III zmiana). Lub osób chętnych do wspólnego dojazdu (zebrzydowa, czerna, wykroty) - posiadam swój samochód.

Kontakt najlepiej sms 669769390
~ niezalogowany
1 lutego 2012r. o 0:44
~Kacper napisał(a): Witam wszystkich !
Dzisiaj zostalem zatrudniony do TBAI i poszukuje osob jezdzacych tam do pracy z ktorymi moglbym sie zabierac z Bolesławca ( mieszkam przy drodze wylotowej na Zgorzelec ) oczywiscie place za czesc paliwa .

tel. 792 010 493

na jakiej zmianie będziesz?
~ niezalogowany
1 lutego 2012r. o 10:57
~Majkel-Tbai napisał(a): Za dojazdy nie zwracają ale są bardzo wygodne teleportery do miast i wsi. Zarobki to 2500 brutto.

Nie wiem skąd te 2500 zł? pracowałem w tej firmie i 1600 brutto to jest max, czyli jak się pracuje w nocy to 1250 można zarobić.
~ave niezalogowany
1 lutego 2012r. o 11:49
a jak jest z sobotami? Wszystkie pracujące? Ile zmian?
~ niezalogowany
1 lutego 2012r. o 23:48
Majkel się chyba troszkę przewajchował części z 6 WAYa:) ale dodatek za stawanie na dwóch miejscach parkingowych jest. 7 zł brutto dziennie
~Mela niezalogowany
5 lutego 2012r. o 9:36
Ludzie ale wy głupoty tu wypisujecie pracownicy Ramstadu zarabiają góra 1600 brutto to jest tania siłą roboczą zapierdzielaja za pracowników Tbai bo od tego są żeby nam było lżej. I gówno zarabiaja.
~ niezalogowany
5 lutego 2012r. o 13:40
pracownicy Ramstadu zarabiają 9.60 brutto, a ty melo nie unoś się tak bo w rajtuzki narobisz cieciu ze wsi :>
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo