Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~imprezowczka niezalogowany
18 kwietnia 2012r. o 23:28
impreza w anabelli super byle tylko wiecej takich. Wszyscy zintegrowani :-) czekam na następna... jak sie bawic to na całego :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~!!! niezalogowany
22 kwietnia 2012r. o 2:46
Ale ta firma jest popier.dolona!!!
~[] niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 20:41
impreza organizacyjna ma być ponoć w ostatni weekend lipca organizowana przez tbai dla wszystkich pracowników zakładu
~nigdy więcej tbai niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 22:21
całowicei się z Tobą zgadzam, miałem okazję 2 razy tam pracować, a 3 raz nie zamierzam.
~praca dla najlepszych niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 0:33
~nigdy więcej tbai napisał(a): całowicei się z Tobą zgadzam, miałem okazję 2 razy tam pracować, a 3 raz nie zamierzam.
gula masz bo jesteś za cieeeeenki żeby robota obsługiwać :D i dlatego cię wy krec a...i bo nawet na wajchowni nie dawałeś rady :] jedyny zakład co dają podwyżki ale szkoda pisać, jest dobrze i pozdro !!!

Zastosowana autokorekta

~FC niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 8:52
Praca dla najlepszych????
Co za bzdura.Niektórzy maja chyba zaburzenia w postrzeganiu rzeczywistości.

Uwierzcie mi,to jest praca jak w każdym,dużym zakładzie produkcyjnym.Trzeba pracować dobrze,przestrzegać zasad i wystarczy.Podwyżki są i inne świadczenia również.A takiej pracy żeby wszystkich zadowolić to jeszcze nikt chyba nie wymyślił.
~ niezalogowany
10 maja 2012r. o 12:52
Witam mam małe pytanko czy do tego zakładu pracy jest moze zorganizowany transport zbiorowy czy cos w tym stylu?
3242
#emi568 nieaktywny
10 maja 2012r. o 20:33
Poszukuję dwóch osób dojeżdżających na zmianę BLUE na trasie Bolesławiec - TBAI, obecnie jeżdżą 3 osoby w tym dwie zmotoryzowane. Mile widziane sa osoby posiadające samochody...
Chętnych proszę o kontakt mój numer to 724344139.
:)

And if You go I wanna go with You And if You die I wanna die with You
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza