sentinel napisał(a): ~JA napisał(a): Czy ktoś wie jak załatwić następującą sprawe:
Mechanik naprawiał auto zrobił "wszystko co trzeba" aby chodziło tak jak powinno(nie muszę napominać ze dużo zapłaciłam za tą naprawę) przy odbiorze auta dalej chodziło ono tak jak przed naprawą tj.klekotało.... mechanik zapewniał mnie że przestanie po przejechaniu ok. 100 km. Niestety nie przestało mimo 100 procentowych zapewnień mechanika..... Normalną rzeczą jest że zgłosiłam się do niego spowrotem...Stwierdził że to jednak "nie to co wymienił" i życzy sobie za dalszą naprawę pieniędzy.. Co mam zrobić?Proszę o pomoc!!!
uciekac jak najdalej od magików ,co wymienia wszystko po kolei i to jest jego sposób na szukanie w czym tkwi problem!!
A tym bardziej dalej uciekać od mechaników,którzy mówią,że niesprawnośc auta podczas odbioru przejdzie po jakims dystansie!!
Taka rzecz może mieć miejsce jedynie w przypadku wymian w ukł.hamulcowym,że wiadomo,że aby auto hamowało jak trzeba klocki/tarcze musza sie dotrzeć..