~Brunatnorudy Czosnaczek niezalogowany 19 października 2018r. o 22:59
Ja żełaju Tebie doctoru ocień mnogo zdarowia ,tebie nada pajechat w sanatorium,dać sebie spakoj z gminom,tebie nada zdełat tytuł dacienta i ujechać w Warszwu diełat balszoj politiku.Tebie tam żdaju-Kramek,Kijowski,Rycho z *N i mnogo jesio kondomitów.Ujeżaj doctor i dełaj tam karieru,a tu nam daj spokój.
~~Jasnopomarańczowy Hebe niezalogowany 20 października 2018r. o 7:28
Czas na zmiany: Żaden kandydat który jest przy korycie nie może liczyć na mój głos.
Rozmawiałem ze znajomym i on mi powiedział o co chodzi.
Mówi tak; "ja mam 5tys. złotych netto na miesiąc, moja żona ma 3tys. netto, pracujemy w budżetówce, razem mamy 8 tys. miesięcznie, więc do dziesięciu tysięcy brakuje nam dietki radnego powiatu.
Co tu będę ściemniał, kandyduję po te dwa tysiaki i proszę Cię o głos."
Mają ludzie tupet.
Dlatego jak ktoś już ma godziwą pensję, lub emeryturę z budżetu nie może liczyć na mój głos.
Pozdrawiam ludzi pracy, mieszkańców nasze gminy.
A nieroby niech się w końcu zabiorą do pracy, pić kawkę i plotkować całymi latami to każdy potrafi. I jeszcze po latach za taką "pracę" dostać godziwą emeryturę.
~~Czarniawy Winorośl niezalogowany 20 października 2018r. o 17:38
Cisza wyborcza trwa. Agitowanie zabronione. Pozdrawiamy wszystkich użytkowników forum, którzy merytorycznie wypowiadali się o kandydatach. Piętnujemy tych, którzy dla własnego interesu poniżali kandydatów, wypowiadali się w tonie rasizmu, nawiązując do narodowości kandydatów. Tym, którzy wypowiadali się o rodzinie kontrkandydata i jego zdrowiu mówimy DNO panie i panowie. Totalne dno. Mamy nadzieję, że jutro przy urnach wszyscy to sobie przypomną i wyciągną wnioski.