~~Jasnofioletowa Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ula napisał(a): Propozycja obniżenia wieku wyborczego, przez rotacyjnego marszałka Sejmu (od 16 lat) , to kij na seniorów. Jakie jeszcze pomysły będzie miał człowiek z ,, Mam talent "? Jest już wesoło w Sejmie , a będzie jeszcze śmieszniej.
Powinni górny limit ustalić np. 75 lat, prawo wyborcze bierne i czynne. Ludzie starsi nie biorą odpowiedzialności za swoje decyzje i są sterowani przez sekretarza albo księdza.
~~Jasnofioletowa Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ula napisał(a): Propozycja obniżenia wieku wyborczego, przez rotacyjnego marszałka Sejmu (od 16 lat) , to kij na seniorów. Jakie jeszcze pomysły będzie miał człowiek z ,, Mam talent "? Jest już wesoło w Sejmie , a będzie jeszcze śmieszniej.
Powinni górny limit ustalić np. 75 lat, prawo wyborcze bierne i czynne. Ludzie starsi nie biorą odpowiedzialności za swoje decyzje i są sterowani przez sekretarza albo księdza.
~~Posiwiały Zimowit napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ula napisał(a): Propozycja obniżenia wieku wyborczego, przez rotacyjnego marszałka Sejmu (od 16 lat) , to kij na seniorów. Jakie jeszcze pomysły będzie miał człowiek z ,, Mam talent "? Jest już wesoło w Sejmie , a będzie jeszcze śmieszniej.
A jednak są idioci na tym bożym świecie.
I niestety od lat '90 więcej się ich rodzi niż normalnych, takich młodych odciąć od dóbr które wypracowali seniorzy i nich sobie radzą ,na osiemnastkę paczka zapałek,siekiera i do lasu,tam zaczynać swoje życie
~~Oliwkowozielony Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ula napisał(a): Propozycja obniżenia wieku wyborczego, przez rotacyjnego marszałka Sejmu (od 16 lat) , to kij na seniorów. Jakie jeszcze pomysły będzie miał człowiek z ,, Mam talent "? Jest już wesoło w Sejmie , a będzie jeszcze śmieszniej.
A takich jak ty z takimi poglądami powinni łapać i ubezwłasnowolnić.
Dlaczego?
~~Adam napisał(a): Wanda była mądra. Nie chciała Niemca. Koalicja Pazernych z Biedroniem nie może się tego doczekać.
~~dziwisz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Adam napisał(a): Wanda była mądra. Nie chciała Niemca. Koalicja Pazernych z Biedroniem nie może się tego doczekać.
Zmieńcie uchwałę anty LGBT , naczelnik nie może się doczekać przyjazdu do was.