Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dżem,mydło,powidło.....

2900
#falco nieaktywny
27 sierpnia 2016r. o 11:26
a ja myślałem że durny jestem bo gdzieś niedawno napisałem ...już nie te czasy ,już nie to forum i już nie ci ludzie ...
chyba w trollowaniu :D w którym podobno jestem ''miszczem'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
27 sierpnia 2016r. o 11:39
Namaskar słoiki tak , ale galon z winem ...hmmmm :| :D Mi by starczył do końca życia i jeszcze dzień dłużej :D
[img=1472290612_caa4vye.jpg]

Falco , bo taka jest prawda i chyba każdy z nas to widzi, kiedyś właśnie tutaj była moc, była przystań, do której z przyjemnością się zaglądało. A teraz co jest.... tylko "szalet" i to o niezbyt ładnym zapachu, który niby jest potrzebny, ale pozostawia niesmak .

Bajo, zagwiżdż ;) :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2900
#falco nieaktywny
27 sierpnia 2016r. o 11:57
to wszystko niestety prawda...
dlatego wielu ludzi z tamtych lat po prostu znikło wiedząc kim są dzisiaj ''dzieci Neostrady'' ;)
czy kiedyś były tu kłótnie o światopogląd?...o politykę?

tylko że kiedyś ''białe było białe'' a dzisiaj zawsze znajdzie się ktoś kto będzie próbował mi ''udowadniać '' że nie jest ...

2945
Mgosia
27 sierpnia 2016r. o 13:41
Widzisz, nawet z tym udowadnianiem dość często bywa tak, że nie chodzi o samo udowodnienie, a o dokopanie . Kiedyś była wymiana poglądów, przedstawienie swojego punktu widzenia bez niepotrzebnego chamstwa. Chyba nawet pomimo różnicy zdań, byliśmy jedną drużyna, po prostu ludźmi. A dzisiaj to człowieczeństwo zostaje zdeptane, zniszczone, w imieniu własnej wyższości . Strach pomyśleć co będzie za kilka lat, czy jeszcze ostanie się ktoś do zdeptania. A co z tymi najwyższymi wartościami, czy da się i jak żyć bez nich .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2900
#falco nieaktywny
27 sierpnia 2016r. o 14:20
Mgosia napisał(a): Widzisz, nawet z tym udowadnianiem dość często bywa tak, że nie chodzi o samo udowodnienie, a o dokopanie . Kiedyś była wymiana poglądów, przedstawienie swojego punktu widzenia bez niepotrzebnego chamstwa. Chyba nawet pomimo różnicy zdań, byliśmy jedną drużyna, po prostu ludźmi. A dzisiaj to człowieczeństwo zostaje zdeptane, zniszczone, w imieniu własnej wyższości . Strach pomyśleć co będzie za kilka lat, czy jeszcze ostanie się ktoś do zdeptania. A co z tymi najwyższymi wartościami, czy da się i jak żyć bez nich .

to prawda - chamstwa tutaj nie było...
może to ''kierunkowskaz '' dla emema ;)
nie chcę wpadać w jakiś ''filozoficzny ton'' dlatego o człowieczeństwie i jego wszystkich aspektach nie będę pisał bo ''wszystko co powiem ....itd.'' :D
co będzie za kilka lat ?...niewiele mnie to obchodzi bo pewnych nawyków dzięki pobłażliwości adminów już się nie wypleni ...

nie będę tu pisał o najwyższych wartościach bo jak o nich pisać kiedy w wielu przypadkach nie dostrzegam nawet tych ''z dolnej półki'' ;)
może dla niektórych było by dobrze cofnąć się do archiwów i poczytać posty w tym czy innym temacie ...one miały''swój klimat'' :)
może kogoś by to czegoś nauczyło ,może zauważył by jakim było ''tamto forum'' a jakie jest dzisiaj ...

obrażanie ,wyzwiska ,grzebanie w czyimś życiu ,próby narzucania swoich ''racji'' próby zastraszania ,donosicielstwo , to już tutaj ''chleb powszedni '' i już dawno się na to ''zaszczepiłem'' :D

13059
bajo4
27 sierpnia 2016r. o 14:32
Dlatego ja się nie wypowiadam na tym forum w tematach typu polityka, religia i tym podobne.
Nie mam zamiaru przekonywać kogoś do swojego zdania.
Poza tym nie zauważyłem żeby na Bolec.info ktokolwiek zmienił swoje poglądy po przeczytaniu opinii jakiegoś innego forumowicza więc po co się spinać

2900
#falco nieaktywny
27 sierpnia 2016r. o 14:46
dlatego ja się nie ''spinam'' i nie mam zamiaru nawoływać do zmian poglądów ale ....
3x NIE ...ów :D

Zastosowana autokorekta

2945
Mgosia
27 sierpnia 2016r. o 15:08
I właśnie taka jest prawda, czasami lepiej olać wszystko i chyba przejść obok. Ale co zważyłam, że na przedyskutowane tu tematy, w których kiedyś miało się jakieś tam swoje zdanie, dziś pod wpływem doświadczeń i czasu, to zdanie uległo zmianie .
Nie tylko obserwowanych internautów, ale i moje własne też. Moja pierwsza, nawet dość uszczypliwa wypowiedź dotyczyła "zlewania wosku" , dzisiaj po kilku latach mam całkowicie inne zdanie na ten temat . Czyli czasami wychodzi na to, że gra niewarta świeczki , że to czego dziś bronimy tak zawzięcie, po czasie okaże się wielką pomyłką. To życie na każdym kroku daje lekcje, ale to tylko od nas zależy, czy z nich skorzystamy. Nie ma ludzi nieomylnych, ważne żeby potrafili przyznać się do swoich pomyłek i błędów.

Dzisiaj wolę swoje uczucia, złość, smutek, siłę tłumić, łącząc je ze słuchaną muzyką, to jest potężniejsza moc, niż szarpanie się za włosy z ludźmi, którzy noszą peruki .

Bajo, a czemu taki awatar ? :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo