~capitanosss niezalogowany 4 września 2016r. o 23:11
...Panniusiu...pioseneczka przepikna....dobrej i spokojnej nocki życzę...spij szybko...;-)..... :* :* :*
....opowieść o prawdziwej miłości
......i wam kruszynki forumowe wszystkiego dobrego i spokojnych snów :* :* :*
....dawka wieczornego uśmiechu....i uciekam również....póki nie przyjdzie kominiarczyk nasz kochany i nie posumuje sforułowaniem.....wiadomym tylko nam WTAJEMNICZONYM...;-)
Deszcz piękny jest ;) dopóki z psa nie zrobi się dzik potrzebujący ciepła :> ;)
[img=1473086807_5buahd0.jpg]
[img=1473086835_fci5h1y.jpg]
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Tak , na szczęście mam swojego malucha przy sobie :)
Spokojnej nocy :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Mgosia napisał(a): Jeszcze nie pora, jeszcze spać nie idę :D
Tiaaa? A ja zdążyłem już położyć się i wstać, a dzień dobry nie było :> :* Potem popracować, pojeść, porozrywkować ;):) Więc teraz dobranoc stało się nagle na czasie ;):) Bo za chwilkę znów muszę popracować, bo mam pracę domową ;) miłego wieczorka :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.