WujekDobrraRada Montezuma był wypas :-) Teraz gry, mimo że pokoleniowo mega lepsze, już tak nie cieszą...
Montezuma..
:) :) :)
wiele lat temu studiowałem sobie w Jeleniej. A że w Bolcu trudno było kupić Comodorka C64, to zbierałem zamówienia od siostrzeńca, potem od kolegi siostrzeńca, kolegi kolegi siostrzeńca itd. A że nie przyjeżdżało się co tydzień do domu, to w akademiku pół piętra "uprawiało" granie - najczęściej właśnie w Montezumę. I pamiętam jeszcze taki komis gdzie można było kupić na kasecie kilkadziesiąt gier - i tylko pozostawało się uzbroić w śrubokręt do kalibracji głowicy wczytującej i heja!. To był klimat :)
Regularnie wracam do Diablo II, Starcrafta, Fallout 1 2 i Tatics. Aktualnie zarzynam Pirates!
Na DOSBOX-sie mielę w najlepsze strategie Master of Orion i rewelacyjny (moim zdaniem lepszy niż Cywilizacja), choć lekko niedoceniany Master of Magic.
Ogólnie gry stare i bardzo stare + trochę romów na emulatorze MAME. A to dlatego, że mój komp nic nowego nie pociągnie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.