Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

W jakie grasz gry na PC /konsoli ?

3046
#sentinel nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 18:17
~ napisał(a): Witam czy ktoś rozwiązał już problem z grą Fifa12 Ja mam taki problem że przez Origin pobierałem Fife niby się cała pobrała pozniej ciagle sie pobierała od 80% wyrzuciłem wszystko i odziwo sie z płyty instaluje niby sie zainstaluje a nic wiecej nie mogę zrobić ani uruchomic ani nic :(

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7151
#zeton nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 18:41
Combat Arms EU :P :P
3937
#STRIX nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 19:03
-GTA IV

-DEAD ISLAND - dobra gierka - polecam :)

-Battlefield 3

-BLUR

- Colin McRae Dirt 2

- NFS The Run - bez rewelacji :P
3046
#sentinel nieaktywny
19 stycznia 2012r. o 18:52
~Admirał Gwiezdnej Floty napisał(a): Witam, poszukuje osób które graja w mw3 multiplayer, w celu stworzenia fajnej ekipy do grania w Bolesławcu.

GG 2563898
~ niezalogowany
19 stycznia 2012r. o 21:11
Gra ktoś z B-ca w MT2 na s1
8325
#sarna1974 nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 11:20
Ja tam gram w Combat Arms EU,rewelacyjna strzelanka i to miedzy narodowa :D :D

Dopisane 20.01.2012r. o godz. 11:20:

sarna
7198
#Lestatt nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 11:26

I Want More !
~tieri niezalogowany
20 stycznia 2012r. o 17:03
trol napisał(a): jesli by tak bylo to by sie nie oplacilo ich kupowac, nie kazdy ma 8Mb rzeby plynnie pograc o ile ma siec

ja gram na 2 mb i jest git, żadnych scin ani lagow
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo