Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

W jakie grasz gry na PC /konsoli ?

2924
#Anonim2924 nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 17:51
Ja cisnę od ponad miesiąca w SKYRIMa, co prawda na XBOXa ale jest tez na PCeta i to nawet lepsza bo po polsku - polecam miłośnikom fantasy i średniowiecznych klimatów.
Jednak ciągle czekam na Wiedźmina 2 na XBOXa, pani z CD PROJEKT RED zapewniała mnie ze już niedługo zagram w to na swojej konsoli... Mam co prawda na peceta ale mój sprzęt nie daje mu rady a granie na minimalnych parametrach to mam w d.. gdzieś :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7151
#zeton nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 19:13
sarna1974 napisał(a): Ja tam gram w Combat Arms EU,rewelacyjna strzelanka i to miedzy narodowa :D :D Dopisane 20.01.2012r. o godz. 11:20:

sarna nick z combata ? :D i klan jak masz ;>
2856
#szwarc nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 19:46
Ja Wiedźmina 2 przeszedłem całego, teraz śmigam w SKYRIM - wiedźmin jest w porównaniu do skyrim słaby tzn. graficznie może nie ale cala historia jest o wiele krótsza i o wiele mniej jest zadań "bocznych". W skyrim łącznie gram już 53h i nie jestem znudzony a wręcz nie mogę się doczekać kiedy sobie znowu pogram. W czasie grania w skyrim godziny lecą jak minuty - dla mnie to najlepsza gra w jaka kiedykolwiek grałem. Polecam.

Dopisane 20.01.2012r. o godz. 19:46:

Oczywiście najlepsza nie licząc Rive Raid, Montezuma i tych nieśmiertelnych, nie mogę też nie wspomnieć o Heroes I,II,III (późniejsze to już lipa).

Szwarc ! I wszystko jasne !
3467
#Unborn nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 19:59
jako że ostatnio za sprawą sporej ilosci wolnego czasu grywałem całkiem sporo w Skyrima, jak dla mnie bez wątpienia najlepsza częsć jak powstała do tej pory, wszystkie inne tesy nudziły mi się zazwyczaj po okołu 10 godzinach; tu jest inaczej, podejrzewam że wielkie wpływ w tym ma fakt iż fabuła jest bardziej zarysowana, no i ten wspaniały swiat, do ideału jednak mu brakuje, dosć spora ilosć bugów uniemożliwiająca przejscie niektórych questów i uproszczony qui (poważny cRpg i brak porządnego dziennika? c'mon Dudes!) przegrałem już cos okołu 100 godzin i jeszcze mnie nie znudził, a znam ludzi którzy mają już na liczniku około 500h; jednakże przestałem grać w skyrima, trzeba nadrobić zaległosci z playstacji, Uncharted samo się nie przejdzie. Swój wpływa w przerwie Skyrima miała też całkiem niedawna premiera jak na razie jedynego fabularnego MMORPG, SWTOR, nic tak nie bawi jak przelewanie krwi łajz republiki wraz z innymi Sithami (Obey The Emperor), swietnie się bawię w tej grze i jak na razie nic nie zapowiada by mi się znudziło; jakby ktos z forumka grał to siedzę na serwerze "The Progenitor"
3046
#sentinel nieaktywny
3 marca 2012r. o 10:14
CabalOnline napisał(a): Grał ktos kiedyś lub gra obecnie w Cabala?

GG 2563898
3145
#hemi nieaktywny
3 marca 2012r. o 10:17
zawsze mnie to rozbawia:D:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
8299
#alfa nieaktywny
3 marca 2012r. o 10:26
CabalOnline napisał(a):
No to już jesteśmy we 2 . Też swego czasu grałem na marsie lecz mercury jest dużo bardziej opłacalny. Kim grałeś?. Ktos jeszcze grał w ta grę?.

Od 2008 roku na Jupiterze. Obecnie nie za bardzo mam czas
Wizard 142 lvl, Blader 125 lvl, Warior 146lvl, Force Blader 162 lvl
Force Archer 141lvl. Nie pamiętam już za bardzo passów na postacie ale na Force Bladera pamiętam Przez rok prowadziłem najpotężniejszą gildię Polaków - Heaven (po rozpadzie w 2010 TBC o ile istnieje jeszcze + szereg mniejszych gildii)
Cabal Online to kiedyś było coś pięknego Miło się wspomina

redaktor naczelny mediarp.pl , Radio Bolesławiec http://radiobolec.pl
~t niezalogowany
3 marca 2012r. o 11:55
Z PSN można zassać Killzona 3 multiplayer pelna wersję.Do któregoś levelu mozna grać za darmoszkę.Później jeżeli chcesz rozwijac postać dalej można ją kupić,ale nie trzeba.Zabawa przednia polecam. :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza