Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

W jakie grasz gry na PC /konsoli ?

2987
#Nightmare nieaktywny
3 marca 2012r. o 17:30
Obecnie gram w Anno 1404 i Cannon Fodder 3 :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8571
#CabalOnline nieaktywny
3 marca 2012r. o 19:58
alfa napisał(a): CabalOnline napisał(a):
No to już jesteśmy we 2 . Też swego czasu grałem na marsie lecz mercury jest dużo bardziej opłacalny. Kim grałeś?. Ktos jeszcze grał w ta grę?.

Od 2008 roku na Jupiterze. Obecnie nie za bardzo mam czas
Wizard 142 lvl, Blader 125 lvl, Warior 146lvl, Force Blader 162 lvl
Force Archer 141lvl. Nie pamiętam już za bardzo passów na postacie ale na Force Bladera pamiętam Przez rok prowadziłem najpotężniejszą gildię Polaków - Heaven (po rozpadzie w 2010 TBC o ile istnieje jeszcze + szereg mniejszych gildii)
Cabal Online to kiedyś było coś pięknego Miło się wspomina
ja gram na Mercurym, FA i Wa. Żeby FA wykoksić to jest męka i duże szczęście w dropie żeby kasa na itemki była :p. Naprawde polecam tą grę, uzależnia swoją magią. [img=1330801100_etqr3pi.jpg]
8299
#alfa nieaktywny
3 marca 2012r. o 20:26
stare piękne czasy TG for All :D od 100 lvl do 170 :)
wtedy jeszcze na 135 lvlu [img=1330802550_vd0zpnn.jpg]

na zdjęciu party gildiowe

[img=1330802590_sfzqct0.jpg]

na TG liczyła się koordynacja i od tego był TS2, dlatego zawsze SP było od wizka, SS od Force Shieldera :)

nie wiem gdzie wcieło zdjęcia guild warów .. a mieliśmy i dawnym Oblivionem i z Saints ...

redaktor naczelny mediarp.pl , Radio Bolesławiec http://radiobolec.pl
8571
#CabalOnline nieaktywny
4 marca 2012r. o 11:11
tg jest teraz podzielone na lvl zeby byly rowne szanse for all. Saints jeszcze istnieje, na potwierdzenie mam nawet screena:]. Chcialbym byc w takiej Gildii jak ty byles:]. Jezeli bys chcial to moglbym ci zalatwic Wiza chyba 145 lvl ma. Tylko brak itemek, ale to szybko sie da załatwić. Miesiąc i masz pro itemy;][img=1330808325_ugsmgkc.jpg]

Zmoderowano 04.03.2012 godz.20:18 - powód: powielony post (sentinel)
3046
#sentinel nieaktywny
1 kwietnia 2012r. o 14:11
szalony53 napisał(a): IP Serwera: 31.186.81.70:27088
Ilość Slotów: 27
Bezpieczeństwo: VAC, Niezawodni admini
Typ Serwera: Steam/NonSteam
Friendlyfire: Wyłączone
Godziny Uptime: 24/7
Rodzaj Moda: Call of Duty
Dodatki: FAST DL
Forum: cs-1head1shot.xaa.pl
[img=1333226526_87iwxiz.jpg]

GG 2563898
2924
#Anonim2924 nieaktywny
1 kwietnia 2012r. o 15:06
Na PC tnę teraz w Majesty 2 (oryginał za 9,90 w Biedronce) ale niebawem zacznę w Atlantis 2 od Agak :-)

Na konsoli zakończyłem Skyrima i biorę się za Władcę Pierścieni Wojna na północy.

Pozdrawiam
657
#agak nieaktywny
1 kwietnia 2012r. o 16:12
:) mam nadzieję, że Cię atlantis nie zawiedzie.
z przygodówek polecam Still Life i Darkness within, świetne thrillery

www.agakryspin.com
3104
#GreeeG nieaktywny
1 kwietnia 2012r. o 16:35
WujekDobrraRada napisał(a): Na PC tnę teraz w Majesty 2 (oryginał za 9,90 w Biedronce) ale niebawem zacznę w Atlantis 2 od Agak :-)

Na konsoli zakończyłem Skyrima i biorę się za Władcę Pierścieni Wojna na północy.

Pozdrawiam

Majesty 2 nie no ja w jedynkę namiętnie grałem a dwójki jestem ciekaw. Mówisz że takie grosze na biedronce? Było czy da się jeszcze gdzieś upolować?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza