Było, było Greg... Ale co jakiś czas pojawiają się w Biedronie stare, dobre gry... Czasem powtarzają się. Można coś fajnego upolować. Atlantisa 2 znam tyle ze jak wyszedł to ja byłem wtedy gówniarzem i interesowały mnie gry typu Quake... :-)
od zakupu mojego pierwszego komputera w 1988 r zawsze miałem najnowsze hity ,zmieniałem komputery w miarę rozwoju technologi ,żadne najnowsze hity w poszczególnych latach nie były mi obce .Lecz nagle 4,5 roku temu coś się stało Trafiłem w necie na Second Life od tego czasu wszystkie inne gry przestały mnie interesować .Second Life nie jest właściwie grą jak tłumaczy twórca firma Linden lab jest największym wirtualnym światem jaki kiedykolwiek stworzono .Jest tak wielki że przez 4,5 roku nie wiem czy go widziałem w 1% .Budują go użytkownicy .Ludzie tam mieszkają ,pracują ,zarabiają pieniądze ?(pieniądz tam zarobiony linden dolar jest w pełni wymienialny na złotówki ) ,kluby ,wspaniałe imprezy prowadzone przez dj ejów u których można zamawiać piosenki ,tańce pojedynczo lub w parach ,z każdym możesz rozmawiać głosowo lub pisząc ,sklepy ,występy artystów ,teatry i kina ,telewizja ,stadiony na których rozgrywane są mecze właściwie wszystko jak w realu a nawet więcej .Poznałem tam setki wspaniałych osób z różnych krajów a jest tam ponad 16 milionów ludzi mógł bym pisać i pisać Tam się po prostu żyje przeżywa miłości i przygody żadna gra nigdy nie dorówna jej nigdy dlatego jestem tam 4,5 roku codziennie Początki mogą wydawać się trudne ale kto załapie to nie zrezygnuje nigdy.Oto kilka teledysków zrobionych w Second Life
Przeglądnęłam większość forum i nie rzucił mi się fan Lineage 2.. Szkoda. To zawsze była moja ulubiona gra ale była też za bardzo wciągająca, więc od paru lat nie gram... Teraz głównie gram w gry, które chłopak mi poleci na mój wariacki komputer...
Przeszłam Gothica 2 ostatnio. I chyba zapoznam się z całą resztą fabuły i z Risenem...
Widzieliście teaser nowej produkcji Redów? Cyberpunk 2077
Tak, wiem że to cgi ale tak czy siak jestem kupiony, cyberpunk tuż obok steampunku to moje najbardziej ulubione realia, czy to gier czy filmów, tak więc witam z otwartymi ramionami, w dodatku wierzę w redów, obecnie z takimi aspiracjami i opinią jaką mają na świecie nie mogą sobie pozwolić na kiepską produkcje;
ponoć ostatnia scena hula na silniku gry, a celują w oprawę jak z tego rendera, co może im się udać biorąc pod uwagę wstępną datę premiery ustawioną na 2015 (next geny) z naciskiem na blizzardowskie when is ready :)
btw. w teaserze jest ukryta notka, która sugeruje zapowiedź nowego Wiedźmina 5 lutego.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.