Pomóżmy Dominikowi - Zbierajmy plastikowe nakrętki na rehabilitację.
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny 11 sierpnia 2012r. o 12:26
Serdeczne podziękowania dla kierownictwa sklepu Carrefour za podarowanie przyborów szkolnych dla Dominika i jego siostry.To bardzo duża pomoc dla nas.DZIĘKUJEMY :)
Ja też zbieram i moi znajomi również :D
Najlepsze jest to, że nazbierali w niemieckiej klinice 30kg. ,z którymi mam problem. Teraz będzie jechać córka, ale nie wiem ile da radę zabrać.Ja dopiero jadę w grudniu to dowiozę resztę.Strasznie mnie zaskoczyli i jak jeszcze zbierają to nie chcę myśleć jak ja to dowiozę i kiedy. Pomyśleć, że jedno małe, rzucone słówko tak wiele zdziałało. Bardzo mile byłam zaskoczona. Cieszę się, że mogę pomóc choć w taki sposób Dominikowi. Serdecznie pozdrawiam Dominika :*
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny 21 sierpnia 2012r. o 12:09
Bardzo Wam wszystkim dziękujemy,to wielka pomoc choć wydaje się że to nic wielkiego.Ostatnio zostały nam przekazane nakrętki ze szkoły w Nowogrodźcu za które bardzo dziękujemy nauczycielom i uczniom oraz panu który je zwiózł do nas.
Przez kilka dni nas nie będzie ponieważ Dominik został skierowany do kliniki kardiologicznej we Wrocławiu,musi przejść ważne badania serca. Jeśli wszystko będzie w normie to 12 września Dominik będzie miał operację podcięcia ścięgien i mięśni.Strasznie się boi ale nie ma wyjścia,operacja jest konieczna.
Jeszcze raz wszystkim dziękujemy i pozdrawiamy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.