Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomóżmy Dominikowi - Zbierajmy plastikowe nakrętki na rehabilitację.

~MONIKA niezalogowany
6 kwietnia 2011r. o 14:58
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ZBIERAJĄCYCH!SZKOŁA PODSTAWOWA W ŁAWSZOWEJ CHCIAŁABY PRZEKAZAĆ ZAKRĘTKI DLA DOMINKA .GDZIE MAMY JE PRZYWIEŹ,I CZY MOGLIBYŚMY W TĄ SOBOTĘ.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 kwietnia 2011r. o 19:18
Ja tez mam parę nakrętek specjalnie uzbierane dla Dominika. Chcialabym dostać jakiś namiar gdzie mogę je oddać.
5221
#Jowita nieaktywny
6 kwietnia 2011r. o 19:40
Ja oddaję w Aptece przy STOMADENCIE na Dolnych Młynach :)
~Alicja Soszka niezalogowany
6 kwietnia 2011r. o 19:52
Witam serdecznie, wspólnie z dziećmi z mojej szkoły zbieramy plastikowe korki, żeby komuś pomóc. Niedawno zaczęliśmy, ale już nieco mamy, chcemy kontynuować, tylko nie mamy jeszcze konkretnej osoby do pomocy. Proszę o kontakt na maila: [email protected]. Czy karteczki od Lipton herbaty też się przydadzą, czy to tylko bzdura jednak?
3754
#iwetka20 nieaktywny
6 kwietnia 2011r. o 22:04
~Alicja Soszka napisał(a): Witam serdecznie, wspólnie z dziećmi z mojej szkoły zbieramy plastikowe korki, żeby komuś pomóc. Niedawno zaczęliśmy, ale już nieco mamy, chcemy kontynuować, tylko nie mamy jeszcze konkretnej osoby do pomocy. Proszę o kontakt na maila: [email protected]. Czy karteczki od Lipton herbaty też się przydadzą, czy to tylko bzdura jednak?

Wiem, że karteczki od liptona zbierają dla kogoś w szkole podstawowej nr 4
6424
#azza nieaktywny
7 kwietnia 2011r. o 11:18
Mamo Dominika,
nakretki sa do odebrania w punkcie przedszkolnym na bankowej w Kids Academy....zapraszam po odbiór i pozdrawiam:)
5891
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny
7 kwietnia 2011r. o 13:38
Bardzo dziękujemy uczniom z Gimnazjum na ul.Jana Pawła,za ogromną ilość nakrętek :) a w szczególności podziękowania dla Jakuba.
Dziękujemy także wszystkim ze szkoły nr.3 na ul.Ceramicznej,za kolejną porcję nakrętek.Serdecznie pozdrawiamy wszystkich zbierających.

~kuba niezalogowany
7 kwietnia 2011r. o 15:23
Wszystko dla Dominika...

RAZEM BYLO: 16910 ZAKRETEK.:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza