Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~Ziemianka niezalogowany
14 lutego 2011r. o 0:16
jak moge nie myslec o tych biedakach ,nieraz przytulam mocno cerberka i lzy mi sie cisna ze nie jestem w stanie pomuc juz innym .pociesza mnie fakt ze wiem ze moje psiaki nie spotka juz zadna krzywda.teraz mialam za malo czasu swieta ,troche spraw ,sama wiesz...jak przyjade to podzialam no ale lili nauczxcielke nakrecilam na akcje pomagania.musimy pojsc do radia tak jak chca zrobic reportarz no i myslalam o tym stowarzyszeniu pojde i przedstawie kilka propozycji...moze cos zdzialamy .fajnie ze lila namowila kolezanke na Tosie ma u niej dobrze .a moja Tosia coraz lepiej sie zachowuje (nie sika juz w domu)nie ucieka i mozna ja na troche spuszczac ze smyczy.szkoda ze z Cerberem tak nie mozna ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4882
#Alpha nieaktywny
14 lutego 2011r. o 11:33
Witam Drogie Panie ,dziękuję za kontakt z Niemiec .
Bardzo prosiłbym o bliższy - i tak musimy się spotkać ,żeby przeprowadzić wywiad ,zrobić zdjęcia itd :) Jeśli trzeba będzie pojadę do Niemiec .
Jestem pełen podziwu dla tego co robicie i chciałbym pomóc Wam w miarę możliwości .Mogę na bieżąco informować słuchaczy jak i czytelników o tym co się dzieje . Pozdrawiam serdecznie ..(...)

Zmoderowano 15.02.2011 godz.21:20 - powód: offtop (sentinel)
~ziemianka niezalogowany
14 lutego 2011r. o 11:40
Witaj ALPHA dzieki za odzew na pewno sie spotkamy.po moim przyjezdzie .do tej pory postaramy sie z dziewczynami sklecic cos do wywiadu ...do niemiec to troche by daleko700 kl.jak masz stacjonarny to mi podaj zadzwonie bo na komorki szef zabrania... :>
4882
#Alpha nieaktywny
14 lutego 2011r. o 11:46
~ziemianka napisał(a): Witaj ALPHA dzieki za odzew na pewno sie spotkamy.po moim przyjezdzie .do tej pory postaramy sie z dziewczynami sklecic cos do wywiadu ...do niemiec to troche by daleko700 kl.jak masz stacjonarny to mi podaj zadzwonie bo na komorki szef zabrania... :>

Witaj ,zadzwonię do Ciebie wieczorem . Muszę się trochę przespać po pracy ... . Jak wrócisz do PL to zrobimy reportaż TV ,jeśli jesteś zainteresowana . Pozdrawiam ,bez odbioru ... padam ... :P
~ziemianka niezalogowany
14 lutego 2011r. o 19:08
dziewczyny w okolicy terma korku na kosciuszki walesa sie maly szary kundelek moja kamila go karmila ostatnio bo zle wyglada ale byla wpracy i nie mogla wyjsc zeby go zabrac moze by powiedziec w strazy miejskiej piesek jest myszaty.jak go okreslila kamila i przyjaznie nastawiony ,podejrzewa ze ma dom ale nieodpowiednia opieke bo jadl lapczywie i nawet czipsy jak mu dala to zjadl ,mowila ze nie gryzl tylko lykal byl bardzo glodny .raz go w pracy pracownicy dokarmili bo tez przyszedl...
~Ziemianka niezalogowany
15 lutego 2011r. o 18:21
niestety ,ludzi bardziej zajmuja bzdurne tematy niz pomaganie i chocby odrobina wspolczucia .jest naprawde garstka takich jak my ,dlatego uwazaja nas za dziwakow.....przykre .ale oni sami sobie radosc odbieraja .dzisiaj bylam z cerberkiem we FRESSNAPIE i podpatrzylam nastena ciekawostke ..w rogu skleu stal wielki kosz do ktorego mozna bylo wrzucac zakupione lub przyniesaone z domu rzeczy dla psiakow ze schronu ...tutaj psiaki naprawde maja duzo leiej niz u nas .ja spotykam sie z ciagla krytyka z powodu kaganca Cerberka .ludzie sa oburzeni ze mu to zakladam i powiem ci ze nie widzialam nawet w sklepie w ktorym bylam ,a to bardzo duzy sklep dla zwierzat...
5372
misiekELF
15 lutego 2011r. o 21:16
Może nie do końca w temacie...no ale też pomoc dla zwierząt, nic nas to nie kosztuje, tylko parę sekund aż się strona wczyta:) a zwierzakom pomóc może:

http://www.pustamiska.pl/index-3.php

Zachęcam do tego żeby klikać codziennie, najlepiej ustawić jako stronę domową.

Przypominam też, że składając zeznanie podatkowe można przekazać 1% podatku właśnie np. na rzecz zwierzątek
"Podaruj Zwierzakowi a nie fiskusowi 1% swojego podatku!"
http://www.niechcianeizapomniane.org/1procent/
http://www.otoz.pl/1procent-na-zwierzeta.html
http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/potrzebna_pomoc.html#odliczenia

To tylko kilka przykładów OPP na rzecz zwierząt, warto o tym pomyśleć wypełniając swojego PIT-a, to też przecież nas nic nie kosztuje ;)

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
~ZIEMIANKA niezalogowany
16 lutego 2011r. o 11:05
wiesz to fajna sprawa ale znajac ludzi tylko nikly procent ,przekaze ten1%na zwierzaki .bo kosztuje to niaktorych wiele zachodu i nie interesuje ich los zwierzat... to takie smutne .ja niestety tez nie pomoge bo pracuje w niemczech ale za to tam przekazuje niecale 2 euro miesiecznie na schron.mozna ba podrukowac ulorki z numerami kont i porozkladac w wiekszych sklepach i zakladach pracy na pewno ktos by pomugl .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza