Nie , nie ma nowych , na szczęście , byłam na spacerze z 4- psiakami . .Miałam iść z Demonem ,ale kaganca zapomniałam ... chodzi mi o ludzi i psy obok . ..bo on jest nieagresywny , tylko niewybiegany bidak - a ciągnie ......znalazłam się na chodniku prawie na glebie ..... :D :P ......., n o, ale nic to , ....... Tygrys był spokojny - weszłam do niego .. dał się poglaskać ... jak jestem sama .. jest owiele spokojniejszy ...no , ale nie miałam kagańca choinka ......poza tym ten jest zbyt slaby .......a on e lubią sciagac potworki :> . :/ .... .. a są b. silne , zwłaszcza Tygrys i Demon ...........
tak brat demona tez lubial biegac nieokielznany ....Bari nie zapomne go ale on sie meczyl w domu ,skakal po meblach obijalsie o sciany jak biegal ...niszczyl wszystko co zlapal (widzialas u mnie przedpokoj scianka paneli zrzarta .musze sie wziasc za remont bo naniszczyl strasznie ,wykladziny nawet pogryzl .bo tak ogolnie byl przyjazny dla ludzi i zwierzat nawet bawil sie z moim kocurem.przykro mi bylo go oddawac ale teraz ma lepiej duzo miejsca i dwoch kolegow .dobranoc milej nocki :)
Znalazłam wczoraj sukę rasy husky , wałesała się na ul. Lubańskiej . Prawdopodobnie zgubiła się lub uciekła z posesji . Jest mloda , ok. 2 lata . , czarno -biała . Połowa ogona prawie biała . Na szyi jakby biała kryza z sierści . Prawe oko ma niebieskie , lewe brązowe. Jest b. grzeczna i posłuszna , podaje łapę i umie siadać na polecenie . Nie mogę jej długo trzymać u siebie , ponieważ mam wlasne 2 psy w domu . ... Moze ktoś mógłby jej dać DOM tymczasowy do czasu znalezienia własciciela , iub nowego domu .......... To przemiły pies .
zsukałam ogloszeń w zaginione psy.pl -nie ma takiego ogloszenia o zaginięciu . ;( ..Te psy b nie lubią samotnośći i zamknięcia -zawyje się w Z.P .. S.M mówi to nie trzeba było brać :> :/ ;( ..
widzialam ogloszenia o zwierzakach znowu tyle szczeniat do oddania i co z nimi bedzie jaki los ich czeka ....jestem przerazona !ludzie kompletnie podurnieli przecierz sterylizacja nie kosztuje wiele .!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.