Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

4705
#mirek_2005 nieaktywny
16 lutego 2011r. o 11:09
ziemianko czy można się z tobą jakoś skontaktować?

www.psieszkolenie.pl www.edukacjazawodowa.pl www.rzeczoznawca-boleslawiec.pl www.ksgranica.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ZIEMIANKA niezalogowany
16 lutego 2011r. o 11:20
pewnie nie ma sprawy 004915776254267 po 15 marca bede w polsce
~ana niezalogowany
16 lutego 2011r. o 20:58
Nie , nie ma nowych , na szczęście , byłam na spacerze z 4- psiakami . .Miałam iść z Demonem ,ale kaganca zapomniałam ... chodzi mi o ludzi i psy obok . ..bo on jest nieagresywny , tylko niewybiegany bidak - a ciągnie ......znalazłam się na chodniku prawie na glebie ..... :D :P ......., n o, ale nic to , ....... Tygrys był spokojny - weszłam do niego .. dał się poglaskać ... jak jestem sama .. jest owiele spokojniejszy ...no , ale nie miałam kagańca choinka ......poza tym ten jest zbyt slaby .......a on e lubią sciagac potworki :> . :/ .... .. a są b. silne , zwłaszcza Tygrys i Demon ...........
~Ziemianka niezalogowany
16 lutego 2011r. o 21:12
tak brat demona tez lubial biegac nieokielznany ....Bari nie zapomne go ale on sie meczyl w domu ,skakal po meblach obijalsie o sciany jak biegal ...niszczyl wszystko co zlapal (widzialas u mnie przedpokoj scianka paneli zrzarta .musze sie wziasc za remont bo naniszczyl strasznie ,wykladziny nawet pogryzl .bo tak ogolnie byl przyjazny dla ludzi i zwierzat nawet bawil sie z moim kocurem.przykro mi bylo go oddawac ale teraz ma lepiej duzo miejsca i dwoch kolegow .dobranoc milej nocki :)
~ana niezalogowany
17 lutego 2011r. o 11:13
Znalazłam wczoraj sukę rasy husky , wałesała się na ul. Lubańskiej . Prawdopodobnie zgubiła się lub uciekła z posesji . Jest mloda , ok. 2 lata . , czarno -biała . Połowa ogona prawie biała . Na szyi jakby biała kryza z sierści . Prawe oko ma niebieskie , lewe brązowe. Jest b. grzeczna i posłuszna , podaje łapę i umie siadać na polecenie . Nie mogę jej długo trzymać u siebie , ponieważ mam wlasne 2 psy w domu . ... Moze ktoś mógłby jej dać DOM tymczasowy do czasu znalezienia własciciela , iub nowego domu .......... To przemiły pies .
~ana niezalogowany
17 lutego 2011r. o 12:39
Psisko niesamowite , swoją drogą :P :D
~ana niezalogowany
17 lutego 2011r. o 15:11
zsukałam ogloszeń w zaginione psy.pl -nie ma takiego ogloszenia o zaginięciu . ;( ..Te psy b nie lubią samotnośći i zamknięcia -zawyje się w Z.P .. S.M mówi to nie trzeba było brać :> :/ ;( ..
~Ziemianka niezalogowany
19 lutego 2011r. o 14:03
widzialam ogloszenia o zwierzakach znowu tyle szczeniat do oddania i co z nimi bedzie jaki los ich czeka ....jestem przerazona !ludzie kompletnie podurnieli przecierz sterylizacja nie kosztuje wiele .!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza