Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

3046
#sentinel nieaktywny
16 października 2011r. o 11:16
~Marta napisał(a): Witam. dzisiaj rano jechałam przez moja wioskę i zobaczyłam dwa piękne czarniutkie pieski maja moze z 3-4 tygodnie. Ktoś je wyrzucił ;( do kogo mogę zadzwonic po pomoc? Nie ma schroniska dla zwierząt w Bolesławcu?? Proszę o jakąś radę liczy się każda godzina ;(

Sądzę, że w tym temacie uzyskasz odpowiedź.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 października 2011r. o 19:07
;(
~ana niezalogowany
16 października 2011r. o 19:59
już rozmawiałam z panią a sprawie szczeniaczków .
Postaram się znależc .miejsce..
~ niezalogowany
16 października 2011r. o 20:33
Pani ano czy na stronie tego niemieckiego schroniska, Mikey to jest Misio od bezdomnego pana?
~ana niezalogowany
16 października 2011r. o 21:48
Tak ,to jest nasz :| Misiu ..
Koro -to nasz Papi
A zdaje się Sejla , ale nie je3stem pewna ..była krótko ,za krótko ,aby ją wywozić .. właściciel mógł się zgłosic......

Nada l nie ma Murzynka , Kajtusia i psinki ,która była tylko 3 dni..
~ana niezalogowany
16 października 2011r. o 21:50
Tygrys..[img=1318794608_ugzke0m.jpg]
~ana niezalogowany
16 października 2011r. o 21:51
Maksiu..[img=1318794712_nd8oruo.jpg]
~ana niezalogowany
16 października 2011r. o 21:54
Biało -rudy ,smutny psiak -- szuka kochającego dom u..[img=1318794885_mfcl7hh.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!