Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~A z B-c niezalogowany
14 marca 2011r. o 14:00
Usłyszałam dzisiaj, że zmarł bezdomny pan z ul. Starzyńskiego.
Szkoda człowieka, ale żal też zwierzęcia, który został bez właściciela. Czy ktoś wie może co się stało z jego psem? Nie jestem z osiedla więc nie wiem- kręci się tam, czy jest w ZP?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
942
#malagosia nieaktywny
15 marca 2011r. o 20:37
dorciabol napisał(a): Kolejne psiaczki w zp. Bianka - w typie bernardynka. Młoda ok. 2 letnia przepiękna i grzeczna dziewczynka. Niezwykle łagodna i ułożona . Ładnie chodzi na smyczy - wyprowadzały ją dziewczynki, które mniej ważą niż ona.[img=1299342997_cv0nf5f.jpg]

piękny ten pies :)
~marta niezalogowany
18 marca 2011r. o 19:22
dorciabol napisał(a): ZNaleziony Owczarek - zdjęcie ze strony Straży Miejskiej - może ktoś poznaje swojego lub sąsiada psiaka.[img=1297105982_7scl7pn.jpg]

Jejku! Tak się zryczałam jak zobaczyłam to zdjęcie ;( ;( Boże tan piesek jest taki nieszczęśliwy!! Smutny!! Jak ktoś mógł go wyrzucic?? Co to za ludzie............
~ana niezalogowany
18 marca 2011r. o 22:48
Yo-Ga 7 ... idziemy jutro do Z.p na godz, 10 ... Możesz do mnie dzwonic o każdej porze - pozdrawiam . . ..
5718
#dorciabol nieaktywny
19 marca 2011r. o 18:02
Już nie raz prosiłam o brak kłótni i pyskówek w temacie psiaków. Poproszę raz jeszcze. Każdy ma prawo do własnego zdania - szanuję to - jeśli nie chce i nie może pomóc - rozumiem. Przynajmniej niech nie przeszkadza innym.

Dopisane 19.03.2011r. o godz. 18:01:

A to jest Leon - zabrany przez Straż z ul.Gdańskiej - może ktoś rozpozna psiaka[img=1300554114_o0c07gq.jpg]

Dopisane 19.03.2011r. o godz. 18:02:

Leon raz jeszcze[img=1300554176_2hk7698.jpg]

4747
#vitani91 nieaktywny
20 marca 2011r. o 12:28
PRZYGARNE SZCZENIAKA najlepiej zeby byl kudlaty i nie duzy bo chcemy go do domu z malym dzieckiem :)
prosze o SMS-y z inf. 661 248 170 , zdjecia na mail: [email protected] lub informacje w tym forum :) :D
5718
#dorciabol nieaktywny
20 marca 2011r. o 17:59
Witam. Aktualnie w przechowalni nie ma malutkich kudłatych szczeniaczków. Z takich młodszych jest przesympatyczny psiak który nie ma jeszcze 1 roku. Ma na imię Cezar . Nie jest duży, ale dość słusznie zbudowany, więc nie jest mikro psiakiem.

4747
#vitani91 nieaktywny
20 marca 2011r. o 19:52
hmmm...a moglabym prosic jesli jest taka mozliwosc o zdjecie psiaka na maila??
bo wlasnie chcialabym przygarnac psiaka ze schroniska niz brac od kogos bo to wiadomo maly slodziutki szczeniaczek zawsze znajdzie kogos kto go pokocha i wezmie a takie pieski ze schroniska nie zawsze maja taka szanse... niestety!!!! :(
wiec czekam na odpowiedz!!!!! :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza