Ja dalej myślę o Bandziorze ;( , Borysie ;( , Kazanie ;( , Demonie ;( i Cyganie ;( .... ............ Bandzior i Kazan to nie przytulanki - czy będą miały osobny boks . ........wątpię . :| :| . Tam jest ok. 250 psów . ..... .........moze pojechały po śmierć ........ .........
DZWONIŁAM dziś do EKOSTRAŻY we Wrocławiu . To schronisko jest na czarnej liście wg . Fundacji Argos -tzn. ma dużo zagryzień , braki w ewidencji . , ok. 50 procent usypianych psów ;( ;( ;( :| :| . Tam pojechały nasze psy . - za ok 17oo zł za psa - polityka władz. .bolesławieckich. Mam zamiar jechać tam w tygodniu . ...........
Dziewczyny !! !! !! !! tu nie ma co płakać zmobilizować tylki i dobrać się do dupska panu Romanowi i Wolańskiemu na pewno Alpha z radia boleci Justyna pomogą ale musicie sie zmobilizowac ja moge zrobic kosztorys wywozu psów i przedstawić oferty innych przewoznikow ale nie o to tylko chodzi Pisaniem i użalaniem nic się nie wskóra.trzeba dzialać ,z tego co widzę to tylko biadolenie i pisanie w necie tak sie nie pomoze żadnemu psu ,jezeli chcecie naprawdę pomagać to spotkajmy się z ludzmi odpowiedzialnymi za to i pogadajmy oni na pewno nie siedzą na bolecforum i nas nie czytają .NA dzień dzisiejszy to tylko czcze gadanie które nikomu nie wychodzi na dobre .
Trochę rachunków.
opłata mies. za pobyt 1 psa w Z.p ; - 560 zł.
opłata mies. z a pobyt 10 psów w Z.p - 5600.zł.
opłata roczna za pobyt 10 psów w Z.p- 62.200zł.
PLUS WYWÓZ 10 psów do schronisk . - ok. w zależności od schroniska . ; przyjęcie transport . - ok. 10 tyś. zł. razem = 62.200 +
10.tyś. = 72.200.zł.
POBYT MIES. 1 PSA W PSIM HOTELIKU - OK. 360 zł.
opłata mies. za pobyt 10 psów - 3600. zł.
opłata roczna za pobyt 10 psów - 43.200 zl.
pies znajduje dom - góra do roku czasu , może mniej ,zależy od ogłaszania itp.
koszt wywozu psa =O zł. , nie wspominając o stresie psa i
możliwości zagryzień itd. w schroniskach .
LEPSZE SCHRONISKA NIE PRZYJMUJĄ DODATKOWYCH PSÓW . zOSTAJĄ TE GORSZE I BARDZIEJ PRZEPEŁNIONE LUB CHCĄCE ZAROBIĆ NA PSIE.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.