~ana napisał(a): Ależ ja tylko odpowiadam na zarzuty , fałszywe pomówienia , itd, to nie kłotnie chyba. ....
:|
ty piszesz tak a ktoś przeciwnie, ale z postów i zarzutów wobec ciebie nie widzę wyjaśnienia, a jedynie piszesz, że ty nie bo to czy tamto, a na pewno to ktoś albo cos itd.
~ana napisał(a): ja np nie wiem ,gdzie jest Misiu - czy został wywieziony - starszy bezdomny pies - znający Bolesławiec, jak własną kieszeń , zabralam go kiedyś spod cmentarza - bo tam leżał . i czekał na swojego pana .
powinnaś sie cieszyc, że ma na pewno duzo lepsze warunki niż w ZP, bo wszedzie dobrze poza ZP.
~ana napisał(a): potem jesgo losy różnie się toczyły - ale zawsze chodził własnym i sprawdzonymi drogami , codziennie go widywałam na mojej ulicy - znał mnie od dawna i ufał.
Gdy trafił do Z.planu , po śmierci opiekuna - wiedział, ze go nie zostawię samego i n ie pozwolę na wywóz , gdzie kolwiek , poza , oczywiście dobry dom - czyli adopcję w Bolesławcu.
naoglądałaś się lessie.
nie porównuj psa do ludzi, bo one nie myślą jak my ludzie.
~ana napisał(a):
Ale zero wiadomości na jego temat także . :| :|
Czy takie psy jak Misiu powinny się skazywać na poniewierkę , daleką podróż , nieznane ,obce miejsca wątpię!!
dlaczego na poniewierkę? skąd to wiesz? to sawłaśnie fałszywe oskarżenia, które rzucasz non stop.
~ana napisał(a): Jestem skłonna znalezc mu dom tymczsowy tutaj .
proszę o wiadomości osoby odpowiedzialne z te adopcje.
teraz jesteś skłonna jak psa nie ma. wybacz , ale wiekszych bzdur nie potrafisz wymyśleć?
dlaczego wcześniej nie byłaś skłonna?
tu jest odpowiedź - bo nie robisz tego dla zwierzaków a dla siebie.
gdyby było inaczej to od razu starałabyś się znaleźć mu dom, a tak wolisz "chomikować" te psy tu na miejscu, aby miec co robić, mieć sposób na życie.
również kończę z tobą dyskusję jak wielu innych.
powinnaś to zauważyć, że faktycznie się ludzie odwracają, a teraz napisz cokolwiek, bo musisz zawsze postawić kropkę nad i. ja ci ustępuje i pisać z tobą więcej nie będę. pa.