Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

116
#moderator nieaktywny
20 października 2013r. o 15:01
~hyeavy napisał(a): Witam . Kochani fryzjerzy apeluję do Was publicznie o odejście od zasady kasa przede wszystkim ! ale...do rzeczy.

Ilekroć kiedy zbieram się do zrobienia porządku ze swoją fryzurą , solidnie się zastanawiam gdzie pójść . I mam spore dylematy . Weryfikuję listę moich miejsc i....Tam kobiecie śmierdzą ręce od papierosów ( bo co klient wychodzi na szybką fajkę ) , tam bije grzebieniem po uszach i stuka w głowę ( absolutny brak czucia czy co? ) , tam rozgadany rudzielec gada przez 30 min z jakimś młodocianym klientem i krzyczą do siebie jakby jechali traktorem ( wyklinają jak szewce kwitując każde zdanie ha ha ) , tam jest sporo fryzjerów , ale kolejka taka więc trzeba szybko ich "ogolić" . Dzieje się to tak szybko że nawet nie zamiatają tylko jak bydło ( nastepny ,nastepn..,następ...,nast...itd)

Naprawdę nie dobrze mi sie robi kiedy ktoś każe mi deptać i

siadać w kupie włosów poprzedników . Naprawdę poczytuję to za brak szacunku i niechlujstwo do klienta, który przecież ...no właśnie ..dokończcie sami . ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10837
#EMkaa nieaktywny
23 października 2013r. o 16:44
~ napisał(a): Czy ktoś wie gdzie pracuje teraz Pani Ewelina (kosmetyczka) z Salonu A2???

Mam numer telefonu do niej :) Proszę odezwać się na priv :)
~Andzia niezalogowany
23 października 2013r. o 22:33
moderator napisał(a):
~hyeavy napisał(a): Witam . Kochani fryzjerzy apeluję do Was publicznie o odejście od zasady kasa przede wszystkim ! ale...do rzeczy.
Ilekroć kiedy zbieram się do zrobienia porządku ze swoją fryzurą , solidnie się zastanawiam gdzie pójść . I mam spore dylematy . Weryfikuję listę moich miejsc i....Tam kobiecie śmierdzą ręce od papierosów ( bo co klient wychodzi na szybką fajkę ) , tam bije grzebieniem po uszach i stuka w głowę ( absolutny brak czucia czy co? ) , tam rozgadany rudzielec gada przez 30 min z jakimś młodocianym klientem i krzyczą do siebie jakby jechali traktorem ( wyklinają jak szewce kwitując każde zdanie ha ha ) , tam jest sporo fryzjerów , ale kolejka taka więc trzeba szybko ich "ogolić" . Dzieje się to tak szybko że nawet nie zamiatają tylko jak bydło ( nastepny ,nastepn..,następ...,nast...itd)
Naprawdę nie dobrze mi sie robi kiedy ktoś każe mi deptać i
siadać w kupie włosów poprzedników . Naprawdę poczytuję to za brak szacunku i niechlujstwo do klienta, który przecież ...no właśnie ..dokończcie sami . ;)

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Dlatego mam super fryzjerkę, która robi mi włoski u siebie lub u mnie w domu ale używa kosmetyków i sprzętu profesjonalnego. Kiedyś jej pytałam dlaczego nie otworzy salonu w Bolesławcu. Dostałam odpowiedź taką, że prędzej czy później konkurencja oczerniłaby ją właśnie na tym forum. Najczęściej piszą recenzję sami na siebie albo opluwają konkurencję niekiedy nie wiedząc czy ten fryzjer robi fuszerę czy rzeczywiście coś potrafi. Też byłam w niejednym miejscu i to prawda, że tak naprawdę liczy się kasa a nie klient. Brak szacunku do osoby
;(
~pupsi niezalogowany
24 października 2013r. o 12:57
powinnas pisac gdzie tak sie dzieje.Chyba przed 2 laty bylam na Asnyka,tam gdzie czesza mlodzi ludzie,pod nieobecnosc szefowej niestety.Atmosfera jak na mlodziezowym Party,krzyki smiechy i klijentki to zupelnie na 10 planie.Przy myciu glowy gowniara w trakcie dyskusjii ze swoim kolega doslownie zlala mnie woda(to byl koniec lutego)Cale ubranie,plecy mialam mokre.Fryzura do dupy nic sie nie trzymalo,naprawde nie wiem za co zaplacilam...,po powrocie do domu zadzwonilam do "szefowej"i powiedzialam co o tym mysle,zaproponowala mi porawienie fryzury ale drobiazg,ja bylam juz 400 km dalej a chcialam sie pokazac w nowej fryzurze:(tak czy owak wiecej tam nie pojde!!!!Dlatego prosze o konkretne zarzuty do konkretnych zakladow fryzjerskich,pozdrawiam
~Olga niezalogowany
27 października 2013r. o 17:52
Witam :) W jakim salonie kosmetycznym polecacie makijaż permanentny brwi?
~' niezalogowany
4 listopada 2013r. o 17:22
Witam :) W jakim salonie kosmetycznym polecacie makijaż permanentny brwi? :) :) :)
10837
#EMkaa nieaktywny
5 listopada 2013r. o 9:57
~ napisał(a): Czy ktoś wie gdzie pracuje teraz Pani Ewelina (kosmetyczka) z Salonu A2?

ul. Asnyka 9 (wejście od podwórka)

tel. (75) 644 09 95
~mod niezalogowany
7 listopada 2013r. o 14:48
danuka napisał(a): Witam, jak w temacie szukam dobrego fryzjera w Bolesławcu...
Jakieś propozycje?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza