ja poszukuje dobrego salonu fryzjerskiego gdzie wykonają mi profesjonalnie koloryzację, a prościej gdzie dobrze mi pofarbuja włosy i gdzie maja dobre farby? Pozdrawiam ;)
~Karolina niezalogowany 12 stycznia 2014r. o 17:00
Witam,
Chciałabym umówić się na wykonanie studniówkowego makijażu w studiu A2. Czy któraś z Was miała robiony tam makijaż? Dodam, że ma to być lekki makijaż. We wrześniu makijaż robiła mi pani z ulicy Zgorzeleckiej. Jednym słowem - MASAKRA. Mówiłam, że chcę lekki, to po wyjściu od niej wyglądałam jak tzw. "plastik". Twarz pomarańczowa, cała świecąca. Chciałabym uniknąc takiej sytuacji ponownie, dlatego proszę o opinię. I w jakiej cenie jest w tym studio makijaż? Z góry dziękuję.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.