Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ala niezalogowany
30 stycznia 2009r. o 16:26
~````` napisał(a): Kazda badziewiare stac na takie pazury.Ale wymyslilas ,kazdy ma prawo do wlasnego zdania ----->wies i tyle

oj,biedna ,ty biedna widać że cię nie stać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~@ niezalogowany
30 stycznia 2009r. o 17:14
A po czym wnosisz ?Z ciekawosci zapytam .
~anka niezalogowany
30 stycznia 2009r. o 19:14
ale wy macie problem z tymi tipsami!
524
#Sekkmet nieaktywny
30 stycznia 2009r. o 19:29
tipsiary się kłócą :D

See You Later Aligator
1415
#fox34 nieaktywny
31 stycznia 2009r. o 9:45
Tipsy kojarzą mi sie nieodłącznie z Jolą Rutowicz, chyba juz nie sa zbyt modne ;)

Wystarczy obejrzec pisma modowe, wiekszosc modelek ma swoje pazurki . ..zreszta co tam facet sie zna ;)

atvpolska - K.W.I.S.A. sQuad x-treme
~jaa też niezalogowany
31 stycznia 2009r. o 13:09
Co do studia BIKINI to żeczywiście paznokcie są tam droższe niz w innych salonach, ale z tego względu, że pracuje sie tam na najlepszych żelach. W innych miejscach potrafią robić paznokcie żelami kupionymi na bazarze :/ Kilka razy kupowałam zele z bikini (robię paznokcie, mieszkam daleko od bolesławca, żeby nie bylo, że to autoreklama), są to najwyższej jakosci produkty, nie znajdzie sie ich np. na allegro, gdzie rzadzą tanie i niestety po prostu zle produkty.

A "kłócące się tipsiary" jak tu ktos napisał jak dla mnie obie mają rację:) najładniejsze sa te naturalne, ale tylko pod warunkiem, że ktos o nie dba. bo jeśli widzę dziewczynę powygryzanymi paznokciami i skórkami to nie wygląda to za ciekawie. poza tym, niektorzy nie maja szczęścia być posiadaczami ładnego kształtu paznokci, albo mają szereg innych barier w zapuszczeniu i zadbaniu o wlasne pazurki. dla tych osób najlepsze sa wlasnie żele.

poza tym, ładne paznokcie żelowe to nie wulgarne i tandetne tipsy (bo tipsy to są te z kiosku, naklejane plastiki za 5 zł). ładne żele poprawiaja urodę dłoni i często samopoczucie kobiety, która je nosi.

Ja mam ładne swoje paznokcie, a żele robię z czystej wygody! po prostu wolę sobie zrobić french żelem i nosić go przez miesiąc, niż meczyć się lakierami i nosić pomalowane paznokcie przez 4 dni

~katja niezalogowany
7 lutego 2009r. o 1:56
Witam chcę,aby ktoś dobrał mi odpowiednią do mojego typu urody fryzurkę.Od dawna mam długie włosy i czas na zmianę.Chc e je ładnie podciąć i wycieniowac. gdzie się udać?Może Pani Marzenka ?która ma zakład przeniesiony z Daszyńskiego na Starzyńskiego??Czy lepiej będzie w A2?
~Kamila niezalogowany
7 lutego 2009r. o 10:13
~EDYTA. napisał(a): 28. LUTEGO.2009 r.wBolesławcu w salonie "FASHION" na KUTUZOWA 9.Będzie pracował KRZYSZTOF z WROCŁAWIA.Legenda BOLESŁAWCA w cięciu i stylizacji,polecam.Jeżdże do niego do Wrocławia.

Czyzby Klaksonik wracał??:):) POLECAM!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.