~Zuza napisał(a): W którym z salonów kosmetycznych można zrobić dobrze makijaż permanentny? Prosżę o poradę i opinie.
mAdZiEnKa napisał(a): Chce zrobic makijaz slubny, ale nie wiem kto ladnie maluje. zastanawialam sie nad salonem cashmir ale nie wiem do ktorej Pani sie umowic (Ali czy Basi). a co sadzicie o alicji konon-paterze?nie znam innych ale alka super maluje. ja mialam 35stopni w dzien slubu i makijaz mi nie splynal. do zdjec idealny. w zyciu mnie nikt tak ladnie nie umalowal. jakbym spAla na kasie zatrudnilabym ja na etat do codziennego makijazu
~ napisał(a):mAdZiEnKa napisał(a): Chce zrobic makijaz slubny, ale nie wiem kto ladnie maluje. zastanawialam sie nad salonem cashmir ale nie wiem do ktorej Pani sie umowic (Ali czy Basi). a co sadzicie o alicji konon-paterze?nie znam innych ale alka super maluje. ja mialam 35stopni w dzien slubu i makijaz mi nie splynal. do zdjec idealny. w zyciu mnie nikt tak ladnie nie umalowal. jakbym spAla na kasie zatrudnilabym ja na etat do codziennego makijazu
MKSZG napisał(a): Cześć wszystkim Bolecnautom!
Czy ktoś orientuje się, czy w Bolesławcu jakaś kosmetyczka zakłada klamry ortonyksyjne - na wrastające paznokcie i czy takie zabiegi stoją u nas na dobrym poziomie?
Pozdrawiam!
Kamila88 napisał(a): szukam osoby ktora wykonuje sliczne tipsy najlepiej dzisiaj ma ktos namiary ? Pozdrawiam !
~marta napisał(a): hej szukam kogos kto robi paznokcie metodą żelowa!!dobrze i tanio znacie kogos!!?dajcie jakies namiary!!z góry bardzo dziekuje!!
~ napisał(a): makijaz permanentny brwi i jaka cena. Pilnie mi zalezy na tym