Gdzie w bolcu jest fryzjer Z POWOŁANIA, taki, który doradzi, zna się na rzeczy i robi to, bo lubi?
Jestem trudnym klientem, bo nie wiem, czego chcę i potrzebna mi opinia fachowca. :) Oddam się w dobre ręce.
A czy ktoś możne mi polecić jakiś fajny salon kosmetyczny, gdzie robią pożądane zabiegi pielęgnacyjne na twarz, chodzi mi tu głównie o kwasy. Zbliża się okres jesienno-zimowy, więc jest to idealna pora na takie zabiegi :)
♥ Uwielbiam kłaść się z myślą, że mam dla kogo wstawać ♥
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.