Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~Monika niezalogowany
6 listopada 2012r. o 13:52
Studio Urody Fame jest czynne 19 i jak trzeba dziewczyny zostają dużej. Wiem bo sama chodzę na zabiegi i często zostają po godzinach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 listopada 2012r. o 22:33
~An napisał(a): Ostatnio Panie fryzjerki z Tyrankiewiczów (chyba)- między 1 lo a elektronikiem, przeniosły się gdzieś na Targową. Wie ktoś gdzie dokładnie? bo nie mogę znaleźć tego miejsca :(
Też potrzebuję tej informacji, strzygła tam Pani Paulina, wie ktoś?
~Sylwia niezalogowany
11 listopada 2012r. o 15:32
Pani Paulina przeniosła salon fryzjerski zaraz jak się wchodzi na rynek na Wesołej jest szyld fryzjerstwo,a na dole są wystawione kosiarki. Znajdziesz.Pozdrawiam.
~ niezalogowany
12 listopada 2012r. o 11:17
Dzięki wielkie!
3046
#sentinel nieaktywny
25 listopada 2012r. o 19:17
~jolka napisał(a): Czy w Bolesławcu można w jakimś salonie zrobić keratynowe prostowanie włosów? Jeśli tak to gdzie i jaka cena.

GG 2563898
2900
#falco nieaktywny
25 listopada 2012r. o 19:33
a ja polecam Panią Madzię z ul. Małachowskiego ... :)
paznokietków mi nie stylizowała ale strzyże super... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
25 listopada 2012r. o 21:05
~jolka napisał(a): Czy w Bolesławcu można w jakimś salonie zrobić keratynowe prostowanie włosów? Jeśli tak to gdzie i jaka cena.
Studio Urody A2
ul. Komuny Paryskiej 30/1
Zabieg ten wykonuje Monika.
tel 75 644 27 26
~ niezalogowany
25 listopada 2012r. o 21:31
~Iza napisał(a): na Mazowieckiej ,,CASHMIR"
To syf!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza