Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~renata niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 22:49
Idz na probny gabinetow jest pelno nawet na tej stronie sie reklamuja
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ania niezalogowany
18 sierpnia 2013r. o 21:51
Witam, w jakim zakładzie kosmetycznym w bolesławcu przekłuwają uszy i ile to kosztuje?
~marzena niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 13:30
w salonie tatuazy z tego co wiem jest pani od piercingu www.61tattoo.pl
~nana niezalogowany
26 sierpnia 2013r. o 9:44
Witam, kogo polecanie na przedłużenie paznokci żelem?
~nowy wątek niezalogowany
3 września 2013r. o 19:52
Trwała na chwile jest coś takiego w bolesławcu a dokładnie trwała piankowa.Cały zabieg trwa półtorej godziny. Piankę nakłada się na wilgotne włosy nakręcone na wałki. Świadczy ktoś takie usługi w naszym mieście ???
116
#moderator nieaktywny
5 września 2013r. o 10:44
Wiolizna napisał(a): Poszukuję osoby, która potrafi zrobić tego typu warkoczyki jak u Mariki. Na pewno ktoś z was może kogoś polecić. Wiem, że to wymaga sporo czasu i doświadczonej osoby. Nie chodzi mi jednak o profesjonalistę, bo ci liczą sobie zbyt drogo. Chciałabym też uzyskać informacji o tym jak często nalezy doplatać warkoczyki. Interesują mnie warkoczyki długie, takiej samej grubości jak na zdjęciu i syntetyczne. [img=1378292749_dp15kfm.jpg]Dopisane 05.09.2013r. o godz. 10:26:bump
~ja niezalogowany
5 września 2013r. o 13:51
Jeśli chodzi o ścinanie i cieniowanie włosów polecam zdecydowanie Anię (kiedyś Merza-jeśli dobrze kojarzę )- miały salon na piaskowej od jakiegoś czasu pracują na dolnych młynach. Trafiałam na różne fryzjerki, ale moim zdaniem ta nie ma sobie równych, za to na robienie pasemek idę do zupełnie innej fryzjerki.
~Kolczyk w uchu niezalogowany
5 września 2013r. o 16:00
Witam jaki salon kosmetyczny polecacie chciałabym sobie przebić drugą dziurkę? Czy wiecie jaki to koszt i czy muszę mieć swój kolczyk czy u nich są? Z góry dzięki za info Pozdrawiam:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza