Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 22:21
do domu lub w niedziele można pytać panią fryzjerkę ma ona salon na konstytucji salon nazywa sie AWANGARDA polecam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 10:21
~ napisał(a):
Wykonywałaś może u nich makijaż? Szukam dobrego salonu na makijaż do ślubu. Mam bardzo tłustą cerę i po 3-4 h nie chciałabym świecić się jak choinka w tak takim dniu ;/ Oraz aby w ofercie było doczepienie rzęs (sztucznych tylko na ten dzień).

Nie, makijażu nie robiłam. Ale korzystałam z innych zabiegów nie jeden raz i nigdy się nie zawiodłam.
~ niezalogowany
11 sierpnia 2013r. o 13:13
Jaka fryzjerka ładnie ścina i cieniuje włosy? Wiece chodzi o takie ładne precyzyjne cienowanie :) a nie takie poszarpanie...
~ niezalogowany
11 sierpnia 2013r. o 21:39
Którą fryzjerke polecacie jeśli chodzi o fryzury na wesele ? :)
~nana niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 9:54
I co żadna nie poleci dobrej kosmetyczki (makijaż) na wesele?
~ niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 14:34
na pewno nie ta z metamorfoz patera-coś tam, robiła mi makijaż na wesele, spłynął przy pierwszym tańcu, byłam rozczarowana...
~Anininini niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 14:50
~ napisał(a): Którą fryzjerke polecacie jeśli chodzi o fryzury na wesele ? :)

Polecam fryzjerkę koło Stomadentu - niepozorny salon, niczym nie wyróżniający się, z pewnością mało kto wie, że w ogóle tam istnieje jakiś salon, trzeba się po prostu przyjrzeć, ja nawet nie wiem czy to miejsce ma swoją nazwę. Ale właśnie fryzjerka z tego salonu (BRUNETKA) zrobiła mi b. ładną i trwałą fryzurę. Nie żadne babcine upięcia z brokatem. Zapłaciłam niecałe 50zł :)
~Anininini niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 14:53
~nana napisał(a): I co żadna nie poleci dobrej kosmetyczki (makijaż) na wesele?

Byłam w salonie Moryson (ul. Wańkowicza, koło Jana Pawła), zapłaciłam 50zł - makijaż trwały, fakt, ale chyba ze względu na nawał klientek i to pospóźnianych klientek, mój makijaż robiony byłw jakimś mega pośpiechu i bieganinie, między jednym kilentem, a drugim, raz tu, raz tam, to mi się nie podobało. Ale jeśli chodzi o samą trwałość makijażu, pomijając zamieszanie wokół, to było ok :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza