Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Potrzebny psycholog

~ niezalogowany
7 marca 2011r. o 22:00
aha i za groźby jest jakiś paragraf
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6330
#Ambitny87 nieaktywny
7 marca 2011r. o 22:43
tyle ze niam swiadków ze tak mówiła..
ale ciesze sie teraz ze przejzalem na oczy wkóncu..
bo ja wiem ze bylem wobec niej naprawde wporzatku.
dostosowalem sie odrazu do jej zasad jak powiedziala mi zebym nie pisal z kolezankami bo jest zazdrosna i sie boi o mnie to to uszanowalem i tak zrobilem. Do tego przez ten czas dalem jej duzo ciepla i milosci ze naprawde miala ze mna dobrze ale nie mogla tego uszanowac - jej strata :)
Wiem ze ja jej nie zdradzilem i ze bylem caly czas "fer" wobec niej :)
~ziemianka niezalogowany
7 marca 2011r. o 22:43
Ambitny87 napisał(a): juz sie wyprowadzila do niego , wziela swe zeczy i pojechala do niego ;( najgorsze to ze chce zniszyc mi zycie powiedziala ze nie mam zycia w Bolcu bo ona ma pelno kumpli na osiedlach :( i ze dorwa mnie :(

Wiesz jesli chodzi o zdrade ...temat problemowy .to zalezy czy gadaliscie o seksie czego ktore z was oczekuje ?moze katde z was potrzebowalo czego innego a nie rozmawialiscie o tym...?nasteone grozenie osiedlowymi chlystkami co najmniej godzi w jej kobiecosc ...ZADNA normalna szanujaca sie kobieta tak by nie powiedziala .po twoim opisie smiem twierdzic ze to zwykla zdzira !tak wiec chlopie otworz se szampana i wypij za singielski stan :) i nie marz sie jak baba bo zadna cie nie zechce .my lubimy facetow z jajami a nie mazgajow... ;)
6330
#Ambitny87 nieaktywny
7 marca 2011r. o 22:47
~ziemianka napisał(a):
Ambitny87 napisał(a): juz sie wyprowadzila do niego , wziela swe zeczy i pojechala do niego ;( najgorsze to ze chce zniszyc mi zycie powiedziala ze nie mam zycia w Bolcu bo ona ma pelno kumpli na osiedlach :( i ze dorwa mnie :(

Wiesz jesli chodzi o zdrade ...temat problemowy .to zalezy czy gadaliscie o seksie czego ktore z was oczekuje ?moze katde z was potrzebowalo czego innego a nie rozmawialiscie o tym...?nasteone grozenie osiedlowymi chlystkami co najmniej godzi w jej kobiecosc ...ZADNA normalna szanujaca sie kobieta tak by nie powiedziala .po twoim opisie smiem twierdzic ze to zwykla zdzira !tak wiec chlopie otworz se szampana i wypij za singielski stan :) i nie marz sie jak baba bo zadna cie nie zechce .my lubimy facetow z jajami a nie mazgajow... ;)

wiem juz przestalem sie zamartwiac nia ;)
sama wybrała i wiem z ekiedys bedzie tego żalowala ale bedzie juz za pózno :)
~ziemianka niezalogowany
7 marca 2011r. o 22:50
Ambitny87 napisał(a):
~ziemianka napisał(a):

No i tak trzymaj !! i wiecej o niej nie mysl bo nie warto poszukaj nowej i nie zakochuj sie tak szybko :)
6330
#Ambitny87 nieaktywny
7 marca 2011r. o 23:18
~ziemianka napisał(a):
Ambitny87 napisał(a):
~ziemianka napisał(a):

No i tak trzymaj !! i wiecej o niej nie mysl bo nie warto poszukaj nowej i nie zakochuj sie tak szybko :)

ziemianka a ty ile masz lat jesli mozna wiedziec? :)
Dobrze bede mial to na uwadze ;)
~ziemianka niezalogowany
7 marca 2011r. o 23:32
o ty nicponiu jeden!! to nie wiesz ze kobiet sie o wiek nie pyta ?18 juz skonczylam... :D
~ niezalogowany
8 marca 2011r. o 8:33
Wiem stary co czujesz. Tez chodziłem z taką szmatą(bo inaczej nazwac sie nie da) Długo cierpiałem ale w końcu przestało mnie to boleć. Tak jak napisał ktoś wyżej: ciesz sie że już z nia nie jesteś, bo takie prędzej czy pózniej zdradzą !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza