Ambitny87 napisał(a): juz sie wyprowadzila do niego , wziela swe zeczy i pojechala do niego ;( najgorsze to ze chce zniszyc mi zycie powiedziala ze nie mam zycia w Bolcu bo ona ma pelno kumpli na osiedlach :( i ze dorwa mnie :(
~ziemianka napisał(a):Ambitny87 napisał(a): juz sie wyprowadzila do niego , wziela swe zeczy i pojechala do niego ;( najgorsze to ze chce zniszyc mi zycie powiedziala ze nie mam zycia w Bolcu bo ona ma pelno kumpli na osiedlach :( i ze dorwa mnie :(
Wiesz jesli chodzi o zdrade ...temat problemowy .to zalezy czy gadaliscie o seksie czego ktore z was oczekuje ?moze katde z was potrzebowalo czego innego a nie rozmawialiscie o tym...?nasteone grozenie osiedlowymi chlystkami co najmniej godzi w jej kobiecosc ...ZADNA normalna szanujaca sie kobieta tak by nie powiedziala .po twoim opisie smiem twierdzic ze to zwykla zdzira !tak wiec chlopie otworz se szampana i wypij za singielski stan :) i nie marz sie jak baba bo zadna cie nie zechce .my lubimy facetow z jajami a nie mazgajow... ;)
Ambitny87 napisał(a):~ziemianka napisał(a):Ambitny87 napisał(a): juz sie wyprowadzila do niego , wziela swe zeczy i pojechala do niego ;( najgorsze to ze chce zniszyc mi zycie powiedziala ze nie mam zycia w Bolcu bo ona ma pelno kumpli na osiedlach :( i ze dorwa mnie :(
Wiesz jesli chodzi o zdrade ...temat problemowy .to zalezy czy gadaliscie o seksie czego ktore z was oczekuje ?moze katde z was potrzebowalo czego innego a nie rozmawialiscie o tym...?nasteone grozenie osiedlowymi chlystkami co najmniej godzi w jej kobiecosc ...ZADNA normalna szanujaca sie kobieta tak by nie powiedziala .po twoim opisie smiem twierdzic ze to zwykla zdzira !tak wiec chlopie otworz se szampana i wypij za singielski stan :) i nie marz sie jak baba bo zadna cie nie zechce .my lubimy facetow z jajami a nie mazgajow... ;)
wiem juz przestalem sie zamartwiac nia ;)
sama wybrała i wiem z ekiedys bedzie tego żalowala ale bedzie juz za pózno :)
~ziemianka napisał(a):Ambitny87 napisał(a):~ziemianka napisał(a):Ambitny87 napisał(a): juz sie wyprowadzila do niego , wziela swe zeczy i pojechala do niego ;( najgorsze to ze chce zniszyc mi zycie powiedziala ze nie mam zycia w Bolcu bo ona ma pelno kumpli na osiedlach :( i ze dorwa mnie :(
wiem juz przestalem sie zamartwiac nia ;)
sama wybrała i wiem z ekiedys bedzie tego żalowala ale bedzie juz za pózno :)
No i tak trzymaj !! i wiecej o niej nie mysl bo nie warto poszukaj nowej i nie zakochuj sie tak szybko :)