Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Potrzebny psycholog

6330
#Ambitny87 nieaktywny
7 marca 2011r. o 12:39
witam :(
wie ktoś moze z was gdzie i kiedy przyjmuje darmowy psycholog..?
Gdyż musze sie naprawde udac do niego bo dziewczyna mnie zostawila dla innego i strasznie ja kocham i strasznie boli mnie psychika..ciagle płacze itd
niemoge sie pozbierac ciagle o niej mysle :(
tak strasznie ja kocham!
Boje sie ze niewytrzymam i cos se zrobie :(
dlatego szukam wsparcia zrozumienia gdyz dochodza masa innych problemow..
Chyba ze jest ktos taki na tym forum kto by mógl mi pomuc przez to cierpienie przejsc..niemam nawet komu sie wyrzalic..
nie mam nikogo rodzina sie odwruciła ode mnie juz dawno normalnie masakra wszystko tłumie w sobie cały ból po stracie ukochanej :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~~ niezalogowany
7 marca 2011r. o 12:45
A długo ze sobą byliście a może po prostu musisz z kimś pogadać nie masz jakiegoś kolegi.Współczuje wiem co to znaczy być porzuconym.
6330
#Ambitny87 nieaktywny
7 marca 2011r. o 13:01
naprawde niemam nikogo :(
rodzina by sie z tego śmiała w dodatku była to osoba na której mi naprawde zalerzało..
Teraz ciagle o niej mysle , wracają dopiero wspomnienia wspólne plany jakie były itd..
Strasznie to boli zwłaszcza ze nie zostawiła mnie w normalny sposób tylko poprostu zostałem zdradzony :(
drugi raz z żedu.. i niech mi teraz któraś powie ze facet to świnia.. ;(
~ziemianka niezalogowany
7 marca 2011r. o 13:26
Przestan sie mazac !na swiecie jest wiele pieknych dziewczyn ,wez sie w garsc idz z kolegami na piwo ,wyjdz z domu i wszystko sie ulozy .To nie powod zeby chodzic do psychologa!nie osmieszaj sie!
6330
#Ambitny87 nieaktywny
7 marca 2011r. o 13:40
trzeba miec kolegów jeszcze moze dla ciebie to by bylo takie proste zapomniec i olac...ale ja taki nie jestem bo strasznie jestem delikatny w tych sprawach i zawsze dlugo cierpie ;(
4882
#Alpha nieaktywny
7 marca 2011r. o 16:27
prześpij się z jakąś dziewczyną to Ci przejdzie ;) dziewczyny bez powodu nie rzucają ... czasem po prostu nie są warte tego :P
poboli i przejdzie ...

w Bolesławcu jest dużo kobiet ale musisz zachować dyskrecję ;)
4362
#Phineas nieaktywny
7 marca 2011r. o 16:51
Ambitny87 napisał(a): naprawde niemam nikogo :(
poprostu zostałem zdradzony :(
drugi raz z żedu.. i niech mi teraz któraś powie ze facet to świnia.. ;(

Stary jeśli zostałeś zdradzony to ciesz się, że masz tą sukę już poza swoim życiem. Powiedz sobie: Jestem facetem, należy mi się szacunek, szkoda mojego życia do kogoś kto nie wie co to wierność. Ciesz się, że się jej pozbyłeś. To tak jakbyś wys..ał długo zalegające odchody. Nie daj jej tej radochy. Bo szkoda twojego życia.

Widać po tym co piszesz, że jesteś wrażliwcem. Zakładam, że to być może była twoja pierwsza miłość.
Ale zasługujesz na kogoś lepszego. Kogoś kto uszanuje pokłady miłości i wrażliwości w Tobie drzemiące. Podaruj miłość komuś kto na to w pełni zasługuje. Uwierz mi - nic się w życiu nie dzieje bez przyczyny.

Nie czuj się winny. TO NIE TY ZDRADZIŁEŚ, czyli nie ty jesteś ścierwem :) TO NIE TWOJA WINA.

Życzę powodzenia bo urodziłeś się na nowo. Bo jesteś wolny od fałszywego elementu. Zaczynasz od początku. I będzie tylko lepiej.

4882
#Alpha nieaktywny
7 marca 2011r. o 16:58
a tak apropos :P

nigdy nie chciałbym być z kobietą ,która zdradziła wcześniej swojego faceta . Ten facet co z nim teraz jest zrobił z niej dziwkę i ani jej nie szanuje ani siebie .

Tak jak Phineas mówi . Mnie jeszcze żadna nie zdradziła ,także może nie wiem jak to jest ale na Twoim miejscu bym się cieszył ,że już nie jestem z taką :P Jest tyle wspaniałych dziewczyn w Bolesławcu :) Baw się i korzystaj z życia ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!